Witam wszystkich
Przedstwią swoją nową niunię (naszczęście żona jest wyrozumiała)
Trafiła mi się ta Alfetta, znalazłem ją pod Bielskiem i pojechałem, u poprzednika spędziła ze dwa lata w ogródku pod grusząWsiadłem i z miejsca przejechałem nią 640 km do domu i bez żadnego problemu ( no może podrodze właściciel niemieckiego sportowego auta - opel calibra - chciał zrobić problem ale stety powąchał tylko moje spaliny
.
Autko naprawdę w świetnym stanie, teraz przedemną trochę pracy !!!
Narazie fotki w stanie jakim ją kupiłem z biegiem czasu nowe jak już bedzie doprowadzona do stanu świetności.
Pozdrawiam
p.s. gdzie mogę nabyć podkładki klubowe ???
super 33!
rameczki mozesz tu nabyć http://www.forum.alfaholicy.org/sklep/
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
Świetna 33 i to w dodatku P4 hmmmm miodziotez taką chce
![]()
I za całe 500 pln plus koszty dojazdu i powrotu do domku![]()
Fiu, fiu za taką kasę byłbym w stanie zaakceptować brak alusków![]()
A tak poważnie mam nadzieje że nie będzie to chwilowe autko u ciebie i że wraz z poniesieniem kolejnych kosztów nie zrezygnujesz z kontynuacji przygody z 33 .
Miło będzie podziwiać kolejną traktowaną z szacunkiem i pasją 33 na forum. Dla mnie ten samochód jest pewnego rodzaju ewenementem i jak się uspokoję z obroną pracy to się zabiorę do napisania artykułu/tekstu na temat tego modelu Alfy Romeo.
nie do wiary, że taki egzemplarz stał pod drzewem w ogródku i wrastał w trawę, i to niedaleko mnie
Jak się dowiedziałeś o tym aucie?
Informuj na bieżąco o postępach![]()
Żebyś się nie niepokoił nie jest to pierwsza Alfa w mojej karierze, miałem już 156 (niestety ją rozbiłem). Jeśli chodzi o ten model który teraz kupiłem to długo go szukałem i wreszcie znalazłem będzie ze mną do konca mojego lub jejMiłością do tego modelu zaraził mnie ojciec a teraz cieszy się razem ze mną. Co do kosztó to wiedziałem od początku że będą ale wytrwałość i podziękowanie ze strony auta jest najważniejsze. Teraz rozpoczynam poszukiwania 75 może też się uda znaleść gdzieś pod drzewem
---------- Post dodany o godzinie 11:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:17 ----------
Pojawiło się na chwilę na allegro, to było szczęście szybki teleon do właściciela i wpłąta na konto a autko odrazu zdjęte z serwisu![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki