Niebrzydka.. choc akurat nie jestem fanem srebrnych alf.. życze bezawaryjnego użytkowania..![]()
Wrzucam dwie fotki mojej pierwszej Alfiny, niestety od tygodnia u nas leje wiec zdjecia nie sa udane a sama Alfa brudnawa wiec nie udalo mi sie wydobyc calego jej piekna
Autko jest sprowadzone ze szwajacarii, jestem 1 wlascicielem w kraju, mam nadzieje ze bedzie grzeczna
jesli tylko pogoda sie poprawi postaram sie ja ladnie wymyc, oczyscic felgi z pylu klockow hamulcowych i cyknac lepsze fotki.
pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez kinol156 ; 03-09-2010 o 23:25 Powód: nieudane wgranie załączników
Niebrzydka.. choc akurat nie jestem fanem srebrnych alf.. życze bezawaryjnego użytkowania..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
bajuchna furkagdybym nie kupował GT to bym teraz właśnie taką śmigał
pucuj pucuj
i dbaj o nią
![]()
Ładna sztuka, no i silnik mocniejszy jak u mnie. Musze cos myslec nad programem.
też mam srerą i powiem, że sie mniej brudzi niż ciemne klory. A i srebrna ładnie wygląda.
156SW 1.9jtd 116km 02r. - jest
156 sedan 1.9jtd 116km 01r. - była
ładna sztuka, jedynie szyby bym wszystkie minimalnie przyciemnił i byłby miód
na razie zrobione wszystko z silnikiem: rozrzad(pompa wody), paski, olej, filtry, wymiana EGR bo juz niedomagal jako ciekawostke podam ze oryginalnie w aso fiata wymienili mi juz na zaslepiony bez moich sugestii.
zostaly mi jeszcze dwa gorne wahacze z przodu i laczniki stabilizatora tyl
z rzeczy wizualnych malowanie zaciskow, minimalna renowacja felg (gdzie niegdzie sa obtarcia), polerka lakieru i chyba delikatne przyciemnianie szybek.
wczoraj wymienilem legendarna juz sprezynke sprzegla(byla cala polamana) roznica w pracy sprzegla na plus bardzo duza!
Ostatnio edytowane przez kinol156 ; 05-09-2010 o 18:25
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki