teraz wygląda o niebo lepiej. Gratki pomysłu i smaku. Nie myślałes żeby przydymić wszystkie szyby ?
Calkiem fajny posmysl, mysle ze by wygladala jeszcze lepiej
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
teraz wygląda o niebo lepiej. Gratki pomysłu i smaku. Nie myślałes żeby przydymić wszystkie szyby ?
będą wszystkie tylko wtedy gdy były ciemnione tylne to były jeszcze montowane fotele i się nie udało wszystkich przyciemnićteraz wygląda o niebo lepiej. Gratki pomysłu i smaku. Nie myślałes żeby przydymić wszystkie szyby ?
to nie jest kolor alfa rosso 130b/b tylko kolor 199 taki sam jak mają teraz nowe grande punto. Lakier akrylowy dwuwarstwowy (podobno nie blednie pod wpływem czasu)Moja też jest Rosso
Heh, dziękihehe dzięki
trochę brudna była i brakuje kratek między halogenamiale przy chwili czasu pojawi się i to, mam nadzieję że w ciągu 2 najbliższych dni
Do tego Twoja też pięknie wyglądanie mówiąc o tym jak "łykała" zakręty na na pradę fajnej drodze. Dzięki za wspólne km i pokazanie nowej drogi
![]()
ale one nie jeżdżą cały rokTrzeba tylko na kombajny uważać
18" chyba za dużo to jest sport pack ona już sama w sobie jest twarda i średni komfort jest na 16" myślałem o 17" może coś na wiosnę ale czy oryginały czy nie się zobaczy bo wiosenny katalog OZ racing kusitylko, że aż się prosi o jakieś 18'' oryginalne
pojęcia nie mam :/ felgi były malowane w cenie malowania całego samochodu... w profesjonalnej lakierni. Jak chcesz mogę zapytać kolegi co załatwiał mi malowanie samochodu aby zapytał ile lakiernik weźmie za same felgi.Kolego napisz jak zostały fele pomalowane i jakie koszta mniej więcej. Pozdrawiam.
juz pisałem w którymś poście ze irfanview przy zmniejszeniu zdjęcia zrobił coś takiego, po prostu nie poradził sobie z kolorem czerwonym... w rzeczywistości nie ma czegoś takiegonie podoba mi się tylko efekt pomarańczy na lakierze :/
a skąd wiesz że ma 105KM ??Poza tym trochę wiocha przy 105 konikach wlepiać znaczek GTA
siłownik kupiłem u kolegi Showtime i dokładnie nie pamiętam ile sam siłownik bo kupowałem w całym zestawie z modułem komfortu, alarmem, sterownikiem zamka centralnego z wyjściem właśnie na dodatkowy kanał idący do siłownika klapy bagażnika i partktronikiem.Mam pytanie co do siłowników otwierania klapy - gdzie to kupiłeś i ile Cię to kosztowało :>