Osłony pod silnik AR 147/156/GT/GTA/Crosswagon
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post814896

Nikt nie raportuje, bo wiadomo ze tu zajrzysz. Przeciez watki z mocnymi przednio napedowymi gnojowozami to twoje ulubione.
Wujo napierd... OT wszczyna kolejna wojne PBvs ON oraz r4 vs v6 i znow przechodzi mu ban lub ostrzezenie kolo nosa bo mod jest stronniczy.
Pozdrawiam

to nie jest stronniczość, tylko obiektywizm. wiadomo, że najlepsze w robieniu zadymy na drodze są podkręcane diesle.
przypuszczalnie na forum jest tak samo. ktoś się przyzwyczaja, że robienie dymu na drodze jest normalne, potem robi to samo w sieci.
nie można się z Wujkiem nie zgodzić, że to takie cwaniactwo.
Ostatnio edytowane przez HyenaHF ; 02-02-2012 o 10:40

Cały ten temat powinien być przedstawiany dla moderatorów jako przykład jak wątek nie powinien wyglądać/rozwijać sie.
Panowie,zwolenniecy Pb i on jak i przeciwnicy, dajcie już sobie spokój.Czy to wazne co jest lepsze,szybsze ,zrywniejsze ? Był czas kiedy sam siebie uważałem ,że mam mega szybkie auto i nikt mi nie podskoczy,albo mało kto,teraz wiem ,że co bym nie zrobił to i tak będzie słabo,bo cały czas powstają potworne 500-konne projekty i tam panowie faktycznie mogą poczuć się niedoścignionymi.Ja mam tylko dieselka,który jest szybki,ale w porównaniu z codziennymi autami i niech tak zostanie.Coś tam sobie modze,pare groszy poszlo,ale to dla własnej satysfakcji,a nie dla udowodnienia jaki to diesel jest szybki.Nigdy nie będzie szybki ,bo to diesel.Nigdy nie zrobie czasu poniżej 5s do 100,czy też poniżej 20s do 200,a i nawet te wartości dla naprawdę szybkich są śmieszne.Dlatego prosze już o zaprzestanie tych kłutni.Nie lepiej popisać w zgodzie, bardziej technicznie ? Głupio mi ,że wszczołem taki zamęt i że wręcz zmusiłem spokojnych ludzi do przeklinania i obrażania siebie nawzajem.Myślę ,że każdy wypowiadający się tu jest na ileś powaznym człowiekiem ( no może sam w pewnym momencie nie byłem powazny) i potrafimy podyskutować konkretnie.Mozna wymieniać poglądy,wskazywać co się nie podoba,a co tak ,ale w inny sposób.Myslę,że temat ,wbrew pozorom,raczej ciekawy,bo przecieram szlaki,których dotąd nikt nie przecierał.Pewnie nikt tego nie powtórzy,bo to spore koszta,a efekt cóż ,nawet nie wiem jaki będzie,ale choćby dla samej ciekawości co z tego wyjdzie ,temat może być interesujący.
Panie bimsky zupełnie powaznie ,grzecznie i z pełnym szacunkiem,bardzo proszę by od tej pory przypilnował pan by temat nie brnoł w stronę ,w którą podąża.Nie piszę tego dla siebie,czy dla tego tematu,bo burdel już jest i takim zostanie.Piszę dla lepszego samopoczucia każdego z nas tu piszących.Alfaholicy to ciekawe i oryginalne forum,niech takie pozostanie,ale w pozytywnym znaczeniu.Niech to będzie mój własny raport do pana.
Zawsze będą niesnacki między On ,a Pb choc sam mogę przyznać,że w modach pociaga mnie ta indywidualność JTD inaczej dawno bym zrezygnował z podnoszenia mocy w alfie.Najlepszym rozwiązaniem,było by kupno turbobenzyny,a fakt upalania za mniejszą kwotę paliwa,chyba tylko mnie pociesza,będąc bardziej pocieszeniem placebo.
Nie zrezygnuję z modzenia,ale zrezygnuję z pisania,jeśli dalej będzie takie rzucanie mięsem i obrażanie.
Co jest lepsze : ON czy PB ?? Lepsze jest to auto,które jest po prostu zadbane i które cieszy właściciela i na odwrót bez względu na opinię innych.
Pozdrawiam każdego komentującego.
Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 02-02-2012 o 11:59
Takich tam kilka dieslowkich patatajów w skromnym 1,9.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki