Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Nasze Belle - Opisy i zdjęcia naszych Alf.
    Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Szczawnica
    Auto
    AR 156 SportWagon 1.9 JTD
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    3 d 2 h 24 m

Domyślnie

mistrzostwo!! piękny kolor i świetnie dopasowane felgi i kolor na nich.. Bellissimo!!!

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    KR
    Auto
    Alfa Romeo 147
    Czas spędzony na forum
    43 m

Domyślnie

Autko ładne.
    Jakie tam są żarówki bo fajna barwa. Mam nadzieję, że nie są to ksenony made in stodoła...

pzdr

Użytkownik Rowerzysta Avatar Kabar
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    156 V6 24V 2000r.
    Czas spędzony na forum
    6 m

Domyślnie

Lakier jest czerwony czy wiśnia bo po tych HDR'ach nie wiadomo?

Użytkownik Pirat drogowy Avatar rafik.
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156SW
    Czas spędzony na forum
    3 d 13 h 24 m

Domyślnie

Cytat Napisał zieloo007 Zobacz post
    Ładna bella. Powiedz mi, nie tłucze ci się zawieszenie na tak niskim profilu?
    Co do profilu opony to jest to 205/40/17 naciągnięte na 8,5 cala. Jest niski profil i ogólnie nie czuję jakiegoś mega dyskomfortu w jeździe. Zawias nie tłucze się na wybojach choć nie ukrywam że skończyło się zapierd...nie i teraz jeździmy powoli z gracją

Cytat Napisał DJ_Pablo Zobacz post
    Piękna Alfa, do tego super zdjęcia. A co z tylną wycieraczką? Popsuta jest?
    Tak wycieraczka tylna powiedziała pa, pa. A dokładnie pękło przy ruchomym łączeniu dwóch elementów wycieraczki

Cytat Napisał onefiveseX Zobacz post
    a tak przy okazji chyba Cię dziś widziałem ( ok 10:20 ) jechałem kilka aut przed Tobą na hutniczej... I tak coś mi mignęło w lusterku patrze - czerwona Bella i chyba właśnie SW
    Niestety to nie ja Dziś odsypiałem do 11 wczorajsza galę KSW a później na Rakietową na tor jechałem.

Cytat Napisał Piots Zobacz post
    Jakie tam są żarówki bo fajna barwa. Mam nadzieję, że nie są to ksenony made in stodoła...
    Co do świateł to jest tam soczewka, wszystko ładnie ustawione i na diagnostyce zastrzeżeń maszyna mierząca nie miała.

Cytat Napisał Kabar Zobacz post
    Lakier jest czerwony czy wiśnia bo po tych HDR'ach nie wiadomo?
    Jest to kolor Rosso 130B/B. Nie wszystkie foty są w HDR. Zdjęcia 6,8,9,10 są zrobione normalnie beż zwiększania zakresu tonalnego.
    Ostatnio edytowane przez rafik. ; 21-09-2010 o 07:52
    -------------------------
    AR 156 2.4jtd, 191/360

Mieszka w
    KR
    Auto
    Alfa Romeo 147
    Czas spędzony na forum
    43 m

Domyślnie

Cytat Napisał rafiki Zobacz post
    Co do świateł to jest tam soczewka, wszystko ładnie ustawione i na przeglądzie zastrzeżeń maszyna mierząca nie miała.

.

A więc jednak.
    Wymontuj to druciarstwo jak najszybciej, pomijam fakt, że szkoda psuć czymś takim tak ładne auto, to pomyśl o kierowcach których będziesz oślepiał.
    Chcesz ksenony to kup auto z nimi fabrycznie.
    Inna sprawa, że legalnie takie auto nie przejdzie przeglądu. Gratuluje diagnosty...
    Eh, autko naprawdę bardzo ładne a Ty uprawiasz takie druciarstwo.
    Ostatnio edytowane przez Piots ; 19-09-2010 o 22:05

Użytkownik Alfa i Omega Avatar 100P
    Mieszka w
    Kujawsko Pomorskie
    Auto
    AR GT 1.9 JTD DISTINCTIVE
    Czas spędzony na forum
    19 h 22 m

Domyślnie

Cytat Napisał Piots Zobacz post
    A więc jednak.
    Wymontuj to druciarstwo jak najszybciej, pomijam fakt, że szkoda psuć czymś takim ładne auto to pomyśl o kierowcach których będziesz oślepiał.
    Chcesz ksenony to kup auto z nimi fabrycznie.
    Inna sprawa, że lagalnie takie auto nie przejdzie przeglądu. Gratuluje diagnosty...
    kolego soczewka nie rozprasza tak światła jak zwykła lampa. gorzej jakby wsadził xenon w zwykłą lampe w dodatku z niepolerowanym kloszem- a tak robią. to by dopiero raziło. znam wielu kolesi co zapodali xenon w zwykłą soczewke bez samopoziomowania. jeśli jest dobrze ustawiona to nie razi więc wyluzuj troszke.

Użytkownik Romeo Avatar 156X
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    tzw. "żuczek" Tomek&Justyna 156SW 1,9JTD 115/275 2004r. ... kiedyś onefiveseX
    Czas spędzony na forum
    12 d 36 m

Domyślnie

a co Ci kolego nie pasuje - masz ochotę jeździć na H7 proszę, ktoś inny ma ochotę na jak to nazwałeś druciarstwie - nie widzę problemu, nie wiem czy zauważyliście - ale w każdym temacie ktoś zawsze się do czegoś przyczepi... a bo to a bo tamto a przecież kolega rafik chciał tylko pokazać nowe zdjęcia jakie pstryknął swojej Belli i tyle...

Mieszka w
    KR
    Auto
    Alfa Romeo 147
    Czas spędzony na forum
    43 m

Domyślnie

Cytat Napisał 100P Zobacz post
    kolego soczewka nie rozprasza tak światła jak zwykła lampa. gorzej jakby wsadził xenon w zwykłą lampe w dodatku z niepolerowanym kloszem- a tak robią. to by dopiero raziło. znam wielu kolesi co zapodali xenon w zwykłą soczewke bez samopoziomowania. jeśli jest dobrze ustawiona to nie razi więc wyluzuj troszke.

Jasne, że gorzej co nie znaczy, że tak jest dobrze.
    Ja znam takich co jeżdzą na łysych oponach albo autami składamymi
    z kilku. Też mi argument. Takie druciarstwo jest niebezpieczne i oślepia innych.

Cytat Napisał onefiveseX Zobacz post
    a co Ci kolego nie pasuje - masz ochotę jeździć na H7 proszę, ktoś inny ma ochotę na jak to nazwałeś druciarstwie - nie widzę problemu, nie wiem czy zauważyliście - ale w każdym temacie ktoś zawsze się do czegoś przyczepi... a bo to a bo tamto a przecież kolega rafik chciał tylko pokazać nowe zdjęcia jakie pstryknął swojej Belli i tyle...

To nie chodzi oto kto na czym chce jeździć. Tylko o stwarzanie niebezpieczeństwa bo ktoś chciał miec ładny efekt "wieś tuningu" za kilka stów... Czemu nie ma takich "tjunerów" w cywilizowanej części Europy, nie stac ich?
    Ostatnio edytowane przez Piots ; 20-09-2010 o 20:28

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia