Autko ładne.
Jakie tam są żarówki bo fajna barwa. Mam nadzieję, że nie są to ksenony made in stodoła...
pzdr
Co do profilu opony to jest to 205/40/17 naciągnięte na 8,5 cala. Jest niski profil i ogólnie nie czuję jakiegoś mega dyskomfortu w jeździe. Zawias nie tłucze się na wybojach choć nie ukrywam że skończyło się zapierd...nie i teraz jeździmy powoli z gracją![]()
Tak wycieraczka tylna powiedziała pa, pa. A dokładnie pękło przy ruchomym łączeniu dwóch elementów wycieraczki
Niestety to nie jaDziś odsypiałem do 11 wczorajsza galę KSW a później na Rakietową na tor jechałem.
Co do świateł to jest tam soczewka, wszystko ładnie ustawione i na diagnostyce zastrzeżeń maszyna mierząca nie miała.
Jest to kolor Rosso 130B/B. Nie wszystkie foty są w HDR. Zdjęcia 6,8,9,10 są zrobione normalnie beż zwiększania zakresu tonalnego.
Ostatnio edytowane przez rafik. ; 21-09-2010 o 07:52
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360

A więc jednak.
Wymontuj to druciarstwo jak najszybciej, pomijam fakt, że szkoda psuć czymś takim tak ładne auto, to pomyśl o kierowcach których będziesz oślepiał.
Chcesz ksenony to kup auto z nimi fabrycznie.
Inna sprawa, że legalnie takie auto nie przejdzie przeglądu. Gratuluje diagnosty...
Eh, autko naprawdę bardzo ładne a Ty uprawiasz takie druciarstwo.
Ostatnio edytowane przez Piots ; 19-09-2010 o 22:05
kolegosoczewka nie rozprasza tak światła jak zwykła lampa. gorzej jakby wsadził xenon w zwykłą lampe w dodatku z niepolerowanym kloszem- a tak robią. to by dopiero raziło. znam wielu kolesi co zapodali xenon w zwykłą soczewke bez samopoziomowania. jeśli jest dobrze ustawiona to nie razi więc wyluzuj troszke.
a co Ci kolego nie pasuje - masz ochotę jeździć na H7 proszę, ktoś inny ma ochotę na jak to nazwałeś druciarstwie - nie widzę problemu, nie wiem czy zauważyliście - ale w każdym temacie ktoś zawsze się do czegoś przyczepi... a bo to a bo tamto a przecież kolega rafik chciał tylko pokazać nowe zdjęcia jakie pstryknął swojej Belli i tyle...

Jasne, że gorzej co nie znaczy, że tak jest dobrze.
Ja znam takich co jeżdzą na łysych oponach albo autami składamymi
z kilku. Też mi argument. Takie druciarstwo jest niebezpieczne i oślepia innych.
To nie chodzi oto kto na czym chce jeździć. Tylko o stwarzanie niebezpieczeństwa bo ktoś chciał miec ładny efekt "wieś tuningu" za kilka stów... Czemu nie ma takich "tjunerów" w cywilizowanej części Europy, nie stac ich?
Ostatnio edytowane przez Piots ; 20-09-2010 o 20:28
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki