Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co do profilu opony to jest to 205/40/17 naciągnięte na 8,5 cala. Jest niski profil i ogólnie nie czuję jakiegoś mega dyskomfortu w jeździe. Zawias nie tłucze się na wybojach choć nie ukrywam że skończyło się zapierd...nie i teraz jeździmy powoli z gracjąŁadna bella. Powiedz mi, nie tłucze ci się zawieszenie na tak niskim profilu?
Tak wycieraczka tylna powiedziała pa, pa. A dokładnie pękło przy ruchomym łączeniu dwóch elementów wycieraczkiPiękna Alfa, do tego super zdjęcia. A co z tylną wycieraczką? Popsuta jest?![]()
Niestety to nie jaa tak przy okazji chyba Cię dziś widziałem ( ok 10:20 ) jechałem kilka aut przed Tobą na hutniczej... I tak coś mi mignęło w lusterku patrze - czerwona Bella i chyba właśnie SW
Co do świateł to jest tam soczewka, wszystko ładnie ustawione i na diagnostyce zastrzeżeń maszyna mierząca nie miała.Jakie tam są żarówki bo fajna barwa. Mam nadzieję, że nie są to ksenony made in stodoła...
Jest to kolor Rosso 130B/B. Nie wszystkie foty są w HDR. Zdjęcia 6,8,9,10 są zrobione normalnie beż zwiększania zakresu tonalnego.Lakier jest czerwony czy wiśnia bo po tych HDR'ach nie wiadomo?
Co do świateł to jest tam soczewka, wszystko ładnie ustawione i na przeglądzie zastrzeżeń maszyna mierząca nie miała.
.
kolegoA więc jednak.
Wymontuj to druciarstwo jak najszybciej, pomijam fakt, że szkoda psuć czymś takim ładne auto to pomyśl o kierowcach których będziesz oślepiał.
Chcesz ksenony to kup auto z nimi fabrycznie.
Inna sprawa, że lagalnie takie auto nie przejdzie przeglądu. Gratuluje diagnosty...
kolegosoczewka nie rozprasza tak światła jak zwykła lampa. gorzej jakby wsadził xenon w zwykłą lampe w dodatku z niepolerowanym kloszem- a tak robią. to by dopiero raziło. znam wielu kolesi co zapodali xenon w zwykłą soczewke bez samopoziomowania. jeśli jest dobrze ustawiona to nie razi więc wyluzuj troszke.
a co Ci kolego nie pasuje - masz ochotę jeździć na H7 proszę, ktoś inny ma ochotę na jak to nazwałeś druciarstwie - nie widzę problemu, nie wiem czy zauważyliście - ale w każdym temacie ktoś zawsze się do czegoś przyczepi... a bo to a bo tamto a przecież kolega rafik chciał tylko pokazać nowe zdjęcia jakie pstryknął swojej Belli i tyle...