Witam wszystkich zarażonych wirusem AlfusRomeus Śmiertelnus
Chciałem wrzucić na forum parę fotek mojego cudeńka. Silniczek M-jet 16V, wersja Distinctive, z rocznika 2004 w ukochanym przeze mnie kolorku Nerro Metallico. Pół roku szukania, setki kilometrów przejechanych, ale wreszcie trafiłemZnaleziona na Allegro, tego samego dnia obejrzana i zaklepana. Jako ze pogoda w weekend sprzyjała, Alfa została wykąpana, odkurzona, skórki wypastowane, lakier zapolerowany. Pół dnia roboty, ale jak się wyjrzy przez okno to się dusza raduje.
Wrrr... Cudeńko. Przyjmności z jazdy życzę
ładna sztuka![]()
Miód![]()
mrrrrr........sam na taka chorowałem jakbym wrazie nie kupił GT. kupuj do niej jak najszybciej 17Stki szprycha i nie ma wuja we wsi
![]()
piękna........

Hehehe z checią bym włożył 17-ki w rozetke, no ale te finansenajpierw hebelki jednak czekają w kolejce. Przeglądając czeluści telefonu znalazłem jeszcze 1 ciekawą fotkę
Juz mi sie kiedyś zdawało, że w okolicy jestem jedyny a tu bach
aha no info dla osób które nie wiedzą, Alfa ma uchwyt na napoje...
Distinctive bez ksenonów?![]()
Osłony pod silnik AR 147/156/GT/GTA/Crosswagon
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post814896
No ładna felga by się przydała.. moją kupiłem na identycznych 16".. zostały na zimę..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
No Ładna, zreszta jak kazda SW :-) . A co do felg to sie zastanow bo wyglad na 17 jest ale polskie drogi....... Ja własnie teraz po sezonie musze oddac dwie do renowacji.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki