Człowieku, jesteś piernik czy tic tac
Pewnie, że ceny dla klubowiczów są inne. Jest na forum temat z ofertą AutoDS dla klubowiczów.
Ja teraz czekam na zderzak tył ich produkcji i trzeba będzie wziąć się za montowanie tego wszystkiego na aucie. Na pierwszy ogień idzie na chwilę obecną jednak zawieszenie.
Dziś przyglądałem się wystawowemu Mito i tak "na oko" wielkość oczka siatki zamontowanego w zderzaku to około 20x30mm czyli taka powiedzmy 14x24mm jak można znaleźć na allegro powinna być dobra. Aczkolwiek przydałoby się ją zobaczyć, sprawdzić giętkość itd.
Trzeba będzie pomierzyć otwory w zderzaku i zamówić.
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 09-03-2011 o 22:18
Zawieszenie zakupione i dostarczone. Dodatkowo wymiana kompletu wahaczy, stabilizatora, łączników stabilizatora i gum. Fotki gratów poniżej.
33257" >![]()
Ciekaw jestem efektu po zamontowaniu i mam nadzieję, że w tym tygodniu uda się to zamontować. Moja 147 powoli będzie nabierała założonego na początku tego projektu wyglądu.

899 + wysyłka
Amortyzatory są skracane wiec gdyby bylo za twardo zawsze jest opcja wymiany sprężyn na Eibach'a.
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 22-03-2011 o 09:36

Hmm... muszę przyznać, że nie jest to jakaś powalająca kwota. Sam też od dłuższego czasu zastanawiam się nad obniżeniem i utwardzeniem swojej 147. Ciekaw jestem jak się będą sprawowały te MTSy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki