MiTo 1.4 MultiAir - Lutraki

Lutraki

Nowy
Auto
Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM
1.4 MultiAir 16v 105 KM Distinctiveod lutego 2010

Załączniki

• DSC01295 [640x480].JPG
    DSC01295 [640x480].JPG
    110.7 KB · Wyświetleń: 2,935
Ahh te drzwi bez ramek w Mito to świetna sprawa :)

Bella bellissimo, a więc nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zaprosić do Arkadii 21.11 na spocik, możę wreszcie w naszej stajni pojawi się coś nowego...

Sweet, czarne jest piękne :)

Dzięki za zaproszenie, jeśli czas pozwoli to zawitam :)

Małe jest piękne... w tym wypadku to bardzo trafne :) Gratuluje, świetny samochód

No nie powiem, że nie daje rady;) Świetna..

sądząc po siedzeniu kierowcy to koleżanka lubi jeżdzić z nosem przy szybie :p

Bardzo ładne autko.W czasie kampanii reklamowej jednostek multiair,głównym atutem miało być niskie spalanie przy jednocześnie odczuwalnej dynamice jazdy.Ja kto ma się w przełożeniu na szarą rzeczywistość??

Gratulacje auta.

sądząc po siedzeniu kierowcy to koleżanka lubi jeżdzić z nosem przy szybie :p

Wg mnie to fotel pasażera jest na maksa do tyłu odsunięty i pewnie taka perspektywa . Bo w Mito przy normalnym ustawieniu aż tyle miejsca na nogi nie ma .

Cytat: Napisał GhostRider Zobacz post sądząc po siedzeniu kierowcy to koleżanka lubi jeżdzić z nosem przy szybie :p Wg mnie to fotel pasażera jest na maksa do tyłu odsunięty i pewnie taka perspektywa . Bo w Mito przy normalnym ustawieniu aż tyle miejsca na nogi nie ma .

Koleżanka fotel miała ustawiony tak tylko jak były zdjęcia robione :stop:, więc spokojnie, nie jeżdżę z noszem przy szybie spokojna głowa ;) i fotel też nie jest pod sam sufit ustawiony :D

Bardzo ładne autko.W czasie kampanii reklamowej jednostek multiair,głównym atutem miało być niskie spalanie przy jednocześnie odczuwalnej dynamice jazdy.Ja kto ma się w przełożeniu na szarą rzeczywistość??

Gratulacje auta.

Jazda owszem dynamiczna, ale co do spalania to przedstawia to się następująco: 5,5 litra z klimą na 100km w trasie, droga W-wa-Bydgoszcz, aczkolwiek ostatnio było 6,2 litra z ogrzewaniem.

Ładny środek, kolorowy i przyjemny. Podoba mi się przedni zderzak oraz czerń lakieru. Dałbym inne felgi, choć pewnie do jazdy po Warszawie to nie ma co kombinować... Podsumowując - urocze, kobiece autko pasujące bardzo do Ciebie, bo domyślam się, że na pierwszym zdjęciu to właśnie Ty ;))) W sumie nawet nie wiem co można by było jeszcze w nim upiększyć, chyba nic specjalnego oprócz felg...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót