Tak więc ubiegłego weekendu stałem się posiadaczem AR 33 1.4 Imola, zakupiona w Kątach Wrocławskich, zamieszka w Tychach, samochód bardzo zadbany z bogato udokumentowaną przeszłością, z powodzeniem przeszła próbę ognia na A4 z Wrocławia do Gliwic, poprzednio posiadałem, od roku 2006, 33-kę na podwójnych dellorto, zakupioną we Wrocławiu, niestety stała sobie tam jakiś czas pod drzewem i szybko ruda sobie z nią poradziła, zasiliła wsad w hucie w roku 2008, pozostawiając niezatarte wspomnienia z użytkowania i trochę klamotów w garażu.
Obecna bella ma kilka drobnych rzeczy do wymiany, ale cieszy oko i daje sporo pozytywnych wrażeń.
Ostatnio edytowane przez jacho ; 22-11-2010 o 13:51

Bardzo mi się podobają te autka,mają coś w sobie! Trochę małe te kółeczka,tak jakoś dziwnie mi one wyglądają?

jeśli chodzi o brzmienie to na wolnych milutko mruczy, a w miarę wędrówki wskazówki obrotka zaczyna ryczeć coraz głośniej, radyjka da się słuchać nawet przy 190km/h, a o kółeczkach pomyślę na wiosnę, na razie negocjuje zakup kompletu zimówek
Ostatnio edytowane przez jacho ; 22-11-2010 o 14:12
Bardzo ladna i porzadnie utrzymana, stala chyba na allegro/moto-allegro, prawda?

Tak, gość wystawiał ze dwa razy.
nie we wszystkich Imolach to było ,ale ja akurat miałem to szczęście posiadać - wciąż mam jakby ktoś był zainteresowany - tanio oddam![]()
i musze przyznać że całkiem przyjemnie grały !! to chyba taki ówczesny Bose w Alfach![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki