[164] Moja mała :) po kilku zmianach...

• Autor wątku Autor wątku Xofer
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Genialna! Brazowa skora sliczna! Felgi super! To oryginal czy odwiedziles tapicera (ewentualnie sam nim jestes)?

Odwiedziłem tapicera, dziś ją odebrałem:) W drodze do mnie są też alu ramki na zegary z allegro no i muszę wymienić dywaniki bo te oryginalne niebieskie teraz w ogóle nie pasują:/

Ładnie ładnie mam nadzieje że na następnym zlocie się zobaczymy i wypijemy znowu tequila :)

Piękna.
Prezentuje się rewelacyjnie. Zarówno wewnątrz jak i zewnątrz.
Pozdrawiam.
- Rafał

Xofer, ile kasy za taka zabawe? Co tam bylo? Mieszek, galka, fotele, kanapa i boczki? =)

Niezłe z niej ciacho no i kolorystyka wnętrza bardzo ciekawa, silnika to Ci zazdroszczę :), Leganza to już prawie rarytas na drogach

Świetnie się prezentuje.Przede wszystkim świeżo umyta;).Przy dzisiejszej pogodzie.
A co do leganzy to nie zostały Ci po niej felgi?

Niezłe z niej ciacho no i kolorystyka wnętrza bardzo ciekawa, silnika to Ci zazdroszczę :), Leganza to już prawie rarytas na drogach

Ta Leganza do całkiem niedawna była w moich rękach, około 1.5 roku temu zmieniła właściciela, to że mam 164 i to, że sprzedałem Leganze to był przypadek - długa historia. Za Leganzą mam łezkę w oku;)

---------- Post dodany o godzinie 18:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:15 ----------

Świetnie się prezentuje.Przede wszystkim świeżo umyta;).Przy dzisiejszej pogodzie.
A co do leganzy to nie zostały Ci po niej felgi?

Felg niestety nie mam, do Nubiry 2 mam parę bzdetów jak by ktoś coś potrzebował, z tym że musiał bym przewrócić piwnicę:cool:

Widać zamiłowoanie do połączenia czerni z chromem;)
Fajna Sztuka;)
Pozdr.

Zacna sztuka, a wnętrze robi piorunujące wrażenie.

pogratulować pięknej 164!!!
cieszy jeszcze fakt że kolega z moich okolic
pozdrawiam

a mnie się ten kolor skóry w ogóle nie podoba.... ale to kwestia gustu :-)
dla mnie skóra tylko czarna ;-)

zagazowane masz to TB????

Amortyzatory
Powrót