Acha, orientacyjnie kiedy je bedziesz mial w sprzedazy?
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani
Tak, to jest alfa przed FL tyle że zderzak nie jest fabryczny. Sertjny zderzak jest troszeczkę inny - listwy, w innym miejscu odblaski. Nie jest to również zderzak po FL. Ale moim zdaniem ten fo FL ma ciekawszą linię.
..już są, pisz na PW jeśli będziesz zainteresowany, jak pisałem teraz będę w stanie zrobić jakąś bardzo atrakcyjną cenę.
---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:04 ----------
Nasz zderzak powstał na bazie GTA, kształtem i gabarytami jest do niego zbliżony.. Zderzak po FL wygląda przyzwoicie, ale to normalny zderzak, na który nawet ja siedzący w temacie pewnie nie zwróciłbym uwagi.. a moi klienci to osoby szukające czegoś co ich wyróżni z tłumu, więc wzór musi byc wyraźnie widoczny.. Podstawowy problem to nie przesadzenie i zachowanie smaku.. a to już jest kwestią dość indywidualnych gustów indywidułów.. Bardzo trudno zrobić fajną modyfikację do włoszczyzny.. ale staram się jak mogę, by zachować umiar, a zarazem podrasować wygląd..![]()
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 15-12-2011 o 12:13
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
Wiem, sam jestem takim klientem. Wiem, że masz przyzwoite rzeczy bo byłem chyba jednym z pierwszych, którzy zakupili przedni Prestige Line do 147. Fotki poniżej:
![]()
![]()
![]()
Takie możesz wrzucić do sklepu
![]()
No wyraźnie widać na Twoich fotkach po co to robimy.. obok innych ładnych Alf, Twoja wygląda zjawiskowo.. do tego ten kolorek i już jest naprawdę ciężko przejść obojętnie obok takiego auta..![]()

To jeszcze jakbys dał znać gdzie takie kupiłeś, bo na alledrogo same oryginały po 3000k;/
I czy to jest rozstaw 5x98 czy 5x100 na pływających?
Edit. Jeszcze zapytam, czy może nie będziesz ich sprzedawał na wiosnę? Jesli tak to jestem chętny. Od dawna szukam białych 16.
Ostatnio edytowane przez FerraEnzo ; 15-12-2011 o 18:04
Toyota is the brain, Aston Martin is the face, Cadillac is the stomach...Alfa Romeo is the soul. J.Clarkson
Kupiłem w tej firmie rok temu - http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7163008
Felgi mają 2 rozstawy, w tym jeden 5 x 98.. pierścienie centrujące były w zestawie.. ale musiałem kupić specjalne śruby na imbus, bo felgi mają otworki, w które żadna normalna śruba nie wejdzie..
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki