..a myslałem, że poza brakiem zmiennych faz, jest to 8-zaworowa jednostka. Tak czy siak, uznawana jest za trwalszą i mniej kapryśną..
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
Do mnie niestety 147 coraz mniej przemawia...
Oczywiście najważniejsze że Tobie/ Wam się podoba!!
Masz nieaktualne samochody wpisane w profilu![]()
HAKUNA MATATA !!
Pozazdrościć![]()
To do 147 mieszczą się felgi 18"??

Nie jestem audiofilem ale dla mnie BOSE w 147 gra o niebo lepiej niż większość fabrycznie montowanych systemów nagłośnienia (różne marki, w tym alfa). Pomijam oczywiście te sygnowane przez profesjonalnych producentów typu np. BOSE, które współpracuje także z innymi markami samochodów.
PS: Ładny egzemplarz, szkoda że ropniak ale to już kwestia gustu i potrzeb![]()
159 jest większa i tam pewnie inaczej gra niż w 147, w poprzedniej 145 miałem Infiniti i muszę przyznać że również dobrze grały szczególnie tzw. "piszczałki". Co do subwoofera jak dla mnie akurat nie ma wielkiego dudnienia że aż klapa drży a za to jest lekki bass ;-)
też szukałem czerwonej ale jednak trzeba rozsądkiem kupować czyli stanem technicznym a nie kolorem ;-)
..zdaje się, że w maju przyjechała z Holandii ..chłopak, który ją sprzedawał pracował tam dwa lata i kupił alfę os swojej sąsiadki, po czym przytargł ją do PL
Ponad 3 miesiące polowałem na jakiś fajny egzemplarz.. najgorsze, że większość jest w marnym stnie nadwoziowym.
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki