147-mki jeszcze nie miałem.. wiec czas to nadrobić.. a przy okazji żonka będzie miała czym pomykać..
Alfa 147 2002r, 1.9 JTD 8v 115KM
Auto kupiłem 2 tygodnie temu, niestety dość długo czekałem na nowe felgi do zimowych opon.. i w efekcie dopiero od dwoch dni jeździ.. Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne i ogólnie czuję się w niej prawie jak w 156-stce..
![]()
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 11-12-2010 o 15:02
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
felgi ch***we bo jakaś chinszczyzna![]()
155 V6 96r

ładniutka...
... bo bliźniaczka mojego ALFa
zaproponowałbym zglebić ją, bo wysoko stoi, ale jako że warunki średnie i żona ma jeździć to może lepiej zostawić jak jest...
Jakieś plany grubsze... ??
"prawie jak w 156-stce.." ...ale jednak trochę lepiej niż w 156ce tak?![]()
patrząc na Twoja 156 nasuwa mi się pytanie czy kolega planuje jakieś modyfikacje wizualne względem tej Włoszki?
No coś się wymysli..
Felgi zimowe 16" i faktycznie żadne firmowe z oponami 205/55/16 GoodYear Ultra Grip 7+ ...i przy takiej oponie to nie ma obaw większych, że się pogną ..a prezentują się naprawdę pięknie. Na lato mam Novitecki 18-calówki po 156-stce..ale chyba nie będą to stałe koła letnie jeśli kobieta ma tym latać
---------- Post dodany o godzinie 15:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:43 ----------
Fakt.. jak na auto tej klasy i ten rocznik to wyposażenie jest kosmiczne.. nie mam chyba tylko skór z podgrzewaniem (choc niekoniecznie bym wogole chciał miec skóry) i parktroniku też nie ma.. poza tym chyba jest wszystko co było w ofercie wyposażenia.. a jeszcze Bose brak..
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 11-12-2010 o 16:08
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland
Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm
Bardzo ładna Alfa![]()
Dużo bardziej mi się podoba od 156, ale niestety nie udało mi się znaleźć nic konkretnego...
Widzę, że kolega ma chyba wszystko co można mieć w Alfie (prócz skóry)
Szerokości![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki