Dokładnie rok temu spełniłem swoje największe (jak do tej pory) marzenie motoryzacyjne - stałem się posiadaczem Brery.
Dlaczego wybrałem właśnie Brerę? Zakochałem się w tym aucie od pierwszego spojrzenia, we wrześniu 2008 roku, gdy pojechałem do salonu Alfy zobaczyć dopiero co wchodzące do sprzedaży MiTo.
Te niesamowite kształty w połączeniu z lakierem "rosso alfa" sprawiły, że było już po mnieNiespełna 1,5 roku później Brera była już moja.
Tak jest do dzisiaj, i mam nadzieję, że tak będzie jeszcze przez długie lata, bo to auto spełnia moje wszystkie motoryzacyjne wymagania![]()
![]()
... piękna... zajrzyj kiedyś na spot pod MM - środy godz.19![]()

Kiedyś na pewno się pojawię - niestety jeszcze przez kilka miesięcy ze względów zdrowotnych nie będzie to możliwe![]()
wypasto napisz jeszcze kolego jaki silniczek i dodaj foteczki srodeczka
piekna niunia
BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................

urocza ...
"Jeżeli przynajmniej śnisz, żeby mnie pokonać,
Lepiej, żebyś się obudził i przeprosił" - Muhammad Ali
A ya idu takaya vsya, v Dolce Gabbana
Ya idu takaya vsya, na serdtse rana
Slyozy dushat dushat, ya v plenu obmana
No, idu takaya vsya, v Dolce Gabbana
lalala ułaułauła

Silniczek jedynie słuszny (oczywiście to tylko moje zdanie), 1.75 TBi. Więcej zdjęć w mojej galerii.
---------- Post dodany o godzinie 22:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:43 ----------
Gdyby GT było z turbo benzyną, to chyba moja przygoda z Alfą rozpoczęła by się właśnie od GT
Zresztą dokładnie takie auta jak GTV, GT czy Brera uwielbiam najbardziej...
Szkoda, że już jej nie produkują...Według mnie przyszły klasyk, zwłaszcza z tym silnikiem. Gratuluję i zazdroszczę.
![]()
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki