I tak bez podziekowaniaoj oj
![]()
Przecież poszła ,,przesyłka'' ??
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW

Ciekawe na jaki adresikOk czekam na kuriera
![]()
Nie podawałeś mi kiedyś danych? ;]

A moze wybierasz sie w kwietniu do Blazejewka?Moze tam ta przesylke skonsumujemy![]()
Eee nawet nie wiem gdzie to![]()

Zlot Blazejewko 14-15 kwietnia 2012r.
bo paczuszki ani widu ani slychu![]()
Ok, pomyślę![]()

Hej Proxim . Pozazdrosciłrzech ci -40mm i już zawieszka leży w ciepełku na szafie w sypialni i czeka na cieplejsze dni . Chciałem zakupić też polieturany ale na warsztcie u kuzyna akurat stała GTA i właściciel narzekał na skrzypienia w zawiasie więc zakupiłem wszystko nowe w serii oprócz wspomnianych wczesniej -40. Teraz jeszcze kombinuje w miejscie przeciwmgielnych wsadzic diodaki okrągłe do dziennej aby wyglądało jak oryginał bo nie pasują mi do Alfonsa paski diodowe....Na wiosne sie kajś zjadymy na zlocie to poklachomy...Pozdro dla niskolatających..
No to rewelacjaWiem, jak pięknie wygląda po obniżeniu, jak wzrok jeszcze jest przyzwyczajony do normalnej wysokości
Nie ma problemu- albo ja przyjadę na Ślonsk, albo Ty na Opolszczyznę, nie mamy do siebie daleko, to porównamy nasze niskopodłogowce
Do tego czasu już będę miał założony zderzak, felgi, może nawet zdążę z progami![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki