Przedstawiam wam moją nową Belle,po 147-ce którą wszyscy zjechali,czas na SportwagonNiestety zima wróciła,więc staloofki założone,ale jedno jest zdjęcie na felgach ,,telefonach,, Pozdrawiam. Tak przy okazji: na lato szukam do niej Toora T665 lub T670 17 cali może akurat ktoś ma

No ładna, ładnaA jaki to kolor? Troche podobnu do mojego ale nie jestem pewien, mój to kameleon Azzurro Nuvola. Ładnie się prezentuje.

piękna maszyna! niech się sprawuje jak najlepiejpozostaje tylko zapytać czy nie zamierzasz jej tak oszpecić jak byłą 147 ?
pozdr
Hehe nie,nic w tym styluKolor to nawet nie wiem jaki.. Mam tylko kod lakieru,więc nie wiem
eee... do złudzenia przypomina moją bellę. Bo jesli to kolor Verde Boreale (sprawdz sobie na tylnej klapie) to możemy sobie przybić 5-tke![]()
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS

To jak już rozmawiamy o kolorze to ten Verde Boreale jest bardzo podobny do mojego kameleonana zdjeciu nie można tego dostrzec bo się nie zmienia i dlatego tak mi się skojarzyło że to Azurro Nuvolla.

Z prawej strony na boku klapy powinna być naklejka z nazwą i numerem lakieru.

Ten cycek to czujnik temperatury zew.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki