Wszystko pięknie i ładnie ale szkoda alusów na zime a widzę że nie są głupieTylko stal polecam.
Ja jak szukałem auta to 2 na 20 miało zimówki a reszta to nie wiem na czym jezdziła, w tym przypadku akurat kolega Kali-33 zachował sobie nowej 159 widziałem w garażu może nie mój kolor ale też niezła akurat zrozumiałe i znalazłem za 120zł komplet stalówek zatem loos jak za darmo troche zjedzone ale nie jest źle.

Ładna Alfa i ciekawy kolor ;D Widac ze bedzie miala dobrze u Ciebie![]()

Witaj
Imponuje mi twoja kolekcja kosmetyków może napiszesz coś o nich np. gdzie kupujesz po ile i przeznaczenie do czego użyłeś. Wiadomo są kosmetyki i Kosmetyki a te z polecenia zazwyczaj najlepsze.
Pozdrawiam

Dzięki kolego. Kupuje w różnych sklepach. Niestety w Bydgoszczy niewiele mogę kupić oprócz Smartwaxa ale napisz co Cię interesuje to może coś pomogę. A jeżeli chcesz więcej wiedzy to zapraszam na www.detailngclup.pl i tam masz kopalnię wiedzy o pielęgnacji aut.
Wszystkich kosmetykow nie spiszę Ci swoich bo pewnie by mi to sporo zajęło i kiedyś jak zacząłem je liczyć to przestalem w połowie bo przeraziłem się ile już na nie wydałem...pewnie połowa wartości Alfy będzie...ale nie myślę o tym - ma być czysto![]()

Alfa bardzo ladna widze ze mamy takie same zboczenie z utzymanien czystosci
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki