Mojax
Alfa Romeo 156 2.5 V6 24V
Rocznik 1999
Przebieg 117 000
Zdjęcia z pozdrowieniami dla kolegi alces1 który namówił mnie na stworzenie tej galerii.
Mam nadzieje że Wam się podoba.
Obecnie lampy tylne przeźroczyste, kierunki czekają na montaż, reszta drobnych przeróbek (lusterka, ramki, naklejki) na wiosnę, wtedy dokładniej je opisze.
Wnętrze seryjne, ale zamierzam pozmieniać trochę, w szczególności siedzenia, marzą mi się Recaro. Resztę pozostawiam bez zmian.
Pozdrawiam Alfaholików!

Haha, nie mam pytań, cholernie mi się podoba![]()
Cieszę się że Ci się podoba![]()
Na wiosnę, jeżeli nie kupię GTA to spróbuję jeszcze dokupić chromowane ramki tablicy rej z logo AR, pochromować lusterka (czy może ktoś to już robił? ) i ew jakieś ładne drobne naklejki na progi z tyłu, może jeszcze drobna flaga włoska na błotniku i koniecznie zmiana wypłowiałego loga ARKusi mnie też pomalowanie na biało liter z opon
Ale nie wiem czy to dobry pomysł, pozdrawiam!

Naprawdę piękna Alfka![]()
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl
Od razu widać że zadbanasuper!
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili - tu się wszystko zaczyna..
Zajefajna Bella.Bardzo misie podoba.No i ten kolorek.Dla mnie miodzio :mrgreen: Tylko nie maluj tych białych napisów na oponach.To nie Łada Niva :!:
ladniutkaa jakie oponki tam masz?
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6v12 lpg -była
156 V6v24 lpg-była
147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
166 2.0 V6 TB -LPG-jest
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki