ładniutka.....palce lizać
witam czegoś mi tam brakowało na dachu a tej zgrabnej , krotkiej antenki od 166 nigdzie nie szło dostać więc padło na to.Napisał Garos
poza tym to muszę przyznać , że na początku też nie byłem przekonany do tego koloru bo na zdjęciach nie wyglada najlepiej , ale z czasem bardzo go polubiłem i powiem wam ,że obecnie podoba mi się najbardziej ze wszystkich , może dlatego , że mało jest 156 w tym kolorze. Poza tym zielone uspokaja a z tyłu jest go dość dużo , by pomoc pancerwgonom dojść do siebie po porażce :wink:
ładniutka.....palce lizać
Zaraziłem się wirusem alfa
ale trzoda LPG... spadek mocy drastyczny na pewno to auto nie jedzie na takiej instalacji i jak mogłeś pozwolić aby wwiercili się w Barany!!!! normalnie ukatrupić takich gazowników !!!!
V6 są powody do mruczenia![]()
było i jest V6 new Cameleon
Powtórzę to co poprzednik napisał,wiercenie w kolektorki to świętokradztwo!!!
I jeszcze jeden minus to widoczny wlew lpg,moim zdaniem podkreślam moim,nie powinno być go widać! Poza tym bardzo ładna Alfunia!
Ostatnio edytowane przez Pawcio ; 28-08-2010 o 01:10
Pozwolę się wtrącić. W istocie rzeczy tak jest,to bardzo dobra instalacji pod warunkiem dobrego spasowania i wyregulowania!
Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie,znam się tylko trochę,więcej powie Grzesiu, klubowy fachowiec w tej kwestii!
Jeździć będzie OK, szkoda tylko wizualnie spaskudzonego pięknego silnika ... Wtryski MEDy są siermiężne i ciężko je upchnąć ale da się to zrobić estetyczniej.
156 3,0 V6 24V 1999r. 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w niustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Nie obecny do końca świata a nawet jeden dzień dłużej ...
Fajnie, że odgrzebaliście kotleta.
Po awatarze wnioskuję, że samochód sprzedany już przynajmniej jakiś czas temu.Zamykam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki