Cześć wszystkim klubowicza!
Nie dawno miałem kolizje drogowa i bardzo ucierpiała moja 33. Bardzo mi jej brakuje choć mam już nowa sentyment zostaje. Co prawda zamiana na IMOLE z 1993r. w kolorze ALFA ROSSO z manualna klimatyzacja i pół kubełkowymi siedzeniami i alubutami rekompensuje mi tą stratę. Moja nowa bella ma mało przejechane bo 87000 km. co na te auta jest rzadkością. Pochodzi ona z Włoch dokładniej z Bolonii, jest poobijana i bedzie wymagała dopieszczenia ale to już na wiosnę. Mam ja dzięki pewnemu Alfoholikowi z Wielkopolski za co jestem mu wdzięczny.
O to kilka zdjęć:
![]()
Jeszcze raz moje gratulacje, jak ją troszkę dopieścisz to będzię ślicznotka![]()
Jest naprawdę w bardzo dobrym stanie, a te drobne obicia potwierdzaja tylko że pochodzi z Włoch :wink:
troche pracy , serca no i pieniędzy i będzie wypas :mrgreen:

Widzę iż miłość do 33 jest ogromna.Dasz radę,jest ładna a będzie pięknaA nie myślałeś o innym modelu ?
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl

Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki