Witam, ostatnio stałem się posiadaczem Alfy Romeo GTV,
nie wiem co mi odwaliło bo ogólnie to skośnooka motoryzacja mnie zawsze kręciła, ale trzeba przyznać, że autko ładne, a jak się będzie sprawować to zobaczymy![]()
Parę fotek, na razie seria i raczej tak zostanie, no może fele jakieś wjadą( to na pewno )
Uploaded with ImageShack.us
A to moja druga zabawka:
Ostatnio edytowane przez slash ; 26-03-2011 o 22:31
Nonono, ładniutka, podobna do mojejDbaj o nią to będziesz śmigał aż miło
Pozdro

ładnaDbaj o nią to Cie nie zawiedzie
![]()
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 28-03-2011 o 19:18

aniol_jojo - tak, masz racje, ale musisz mi wybaczyć bo jeszcze świeży jestem w tych tematach, do tej pory obracałem się w tematach japońskiej motoryzacji bardziej, ale spoko pracuje nad tym.
Co do feli, oczywiście będą, a wiesz może jakie wymiary tam wejdą ( max) bez obcierania o nadkola, 5 x 98 to wiem a pozostałe wymiary ?
Pozdro
5x89, piasta 58,1, szerokość felg bez stosowania dodatkowych (szerszych) dystansów 7.5" dla ET30 16". Jest tu paru użytkowników Gtv, największe z jakimi się spotkałem to felgi 18" ale wiadomo że przy takich felgach wszystko dostaje ostro po d... i opony trzeba mieć o bardzo niskim profilu. Osobiście polecam to co producent czyli 16", jak już Ci bardzo zależy to 17" na oponach 225/45 lub 215/45. Teoretycznie również mogą być 205/50 przy tej średnicy. Na 16" 205/50, wyższa opona na dużych nierównościach będzie obcierać o nadkole (tył). Podobno najlepszym rozwiązaniem jest kupno tzw telefonów - felgi alu![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
To koleka chyba nie jezdzil na twardym zawieszeniuosobiscie jestem rpzyzwyczajony do "taczki" zamiast auta, jesli chodzi o polskie drogi, ale za to odwdziecza sie swietnym zachowaniem na zakretach
osobiscie bym wlozyl 18stki do mojej gtv ale narazie brak $$....

Mały wypad z Klimo nad Sosinę, bestie już na letnich gumach
Ładnie,ładnie,bardzo ładnie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki