Chwale się - 166 2.4 2002

dipisi

Nowy
Auto
Alfa 166, 2.4 jtd, 2002 r., lancia thesis 2.4 jtd 20v, 2003

Zgodnie z zapowiedzią, prezentuję wnętrze. Dzisiaj niespodziewanie wolny dzień się trafił, więc pod "nóż", tzn. pod ścierę, gąbkę, pastę itp, poszły skórki.

P.S. Szkoda, że tego zapachu nie czujecie;)

Ostatnia edycja:
no ładna ładna :) wygląda jak moja przed zmianą felg!! Super ;)

hehehehehe.. ale świetne zdjęcia:D szczególnie te od przodu!;)
a więcej powiedzieć nie mogę bo też sam nic od siebie nie napisałeś:P

bardzo fajowe fotki:) drugie jest takie kosmiczne ;) bardzo ladna alfa, na swietnych felgach, bardzo git.

hehehehehe.. ale świetne zdjęcia:D szczególnie te od przodu!;)
a więcej powiedzieć nie mogę bo też sam nic od siebie nie napisałeś:P

No więc tak: autko kupione w styczniu od jednego z kolegów z AlfaClubu, także w świetnym stanie. Do tej pory żadnych większych problemów, podstawowe wymiany, typu olej, filtry, termostat. Oby tak dalej:)

widze ze ktos tam na tej drodze poiekne bąki kręcił :D:D:D

To jedno z takich miejsc, gdzie drogi prowadzą donikąd;), a więc i amatorów przeróżnych rozrywek łąkowo-bezdrożnych nie brakuje;)

Alfa piękna, szczególnie na tej feldze. Taki mały OT zrobię, jakim obiektywem robiłeś fotki?

ładna zadbana sztuka. Pokaż foty wnętrza. Jakie plany ?

Alfa piękna, szczególnie na tej feldze. Taki mały OT zrobię, jakim obiektywem robiłeś fotki?

Te zakrecone, to oczywiscie rybie oczko, te normalne to tokina 80-200. A aparaci Soniak A900.

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

Dzieki za mile slowa, fotografia to do tej pory (do zakupu alfy rzecz jasna) byla jedyna pasja. Ale cos czuje, ze teraz troszke sie zmieni:). A wnetrze bedzie tez oczywiscie, ..... przy nastepnej sesji:)

To też się domyślałem, że je fisheyem robiłeś(sigma?). Aparacik również zacny, jak to alfy :D. Sam się właśnie rozglądam nad jakąś rybą do mojego Nikona.

Ostatnia edycja:
To też się domyślałem, że je fisheyem robiłeś(sigma?). Aparacik również zacny, jak to alfy :D. Sam się właśnie rozglądam nad jakąś rybą do mojego Nikona.

Jak alfa, to tylko alfa, haha;). Ja działam samyangem 8mm, daje rade, także polecam. Za niewielkie pieniądze, fakt, ze manual, ale przy takim kacie, to AF i tak raczej niezdatny:).

Dipisi gratulacje pięknej Alfy oraz bardzo ładnych zdjęć.
Napisałeś, że jest od pewnego użytkownika z AlfaClubu, przypadkiem nie od "greciu" ?? (pytam z ciekawości :-) )
Czasem zdarza mi się, że przejeżdżam przez Płock to kiedyś moglibyśmy sie ustawić na zdjęcia 2-óch 166 (moja jest po FL)
bo zdjęcia wychodzą Ci świetnie ??
Pozdrawiam

przypadkiem nie od "greciu" ?? (pytam z ciekawości :-) )
Czasem zdarza mi się, że przejeżdżam przez Płock to kiedyś moglibyśmy sie ustawić na zdjęcia 2-óch 166

Zgadza się od kolegi Grzegorza. A jeżeli chodzi o spotkanie, to jak najbardziej. Przed wyjazdem napisz na priv to sfocimy obie alfy:)

No tak myślałem że od Grzegorza to tym bardziej gratuluje bardzo zadbanej i dopieszczonej Alfy...
A te felgi 17` dodały jej wiele uroku :-)
Ok to jesteśmy umówieni pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót