hmm, wymieniałem niedawno jakąś tam więc wątpie, że to żarówka w zegarach. wszystkie po kolei zapalam : mijania, szyba tył, przeciwmgła przód i tył, świecą jak choinka a długie sie nie pokazują choć długie są włączonesam nie wiem.
rozebrałem drugą lampę, niestety chamsko się zabrałem i UŁAMAŁEM DOBRY PRZTYCZEK OD REGULACJI...no debil...sam się prosiłem, ale nic, postaram się skleić, nie jest tak źle jak w poprzedniej ( tam to puzzle z kawałków były) myjemy, czyścimy, kleimy i zakładamy
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
miałem odpisać i zapomniałemw sumie to nie chce bo: nie ładnie pomalowane i za drogo
wzór ładny, może w przypływie gotówki kiedyś nabędę jakieś zacne felgi
dziś z Tomaszem aka 156x nie mogliśmy sprostać 2mm blasze, która walczyła z nami do ostatniego komara
ukłony dla Tomasza za poświęcenie, brawa dla blachy, która tym razem jest górą ale już nie długo
a efekt po czyszczeniu reflektorów? bielsze światło, więcej widać niż wcześniej ale popsute regulacje mi nie dają spokoju
![]()

Jesterstuknij energicznie w zegary w okolicach kontrolki
u mnie pomaga
co prawda na 2-3 tygodnie ale zawsze pomaga
![]()
147 powodów do zadowolenia
widzę, że przed ostanim krokiem zanim tam zajże będzie 'terapia wstrząsowa'dzieki mattom
![]()
z początku miesiąca miałem małe bum i Alfa ucierpiała ale dziś mam dla niej 'nowe' używane lewe 'oko'. w sumie do wymiany był tylko klosz bo reszta była cała ale kupiłem okazyjnie całą lampę HELLA z kierunkiem za jedyne 90zł, nie jest połamana więc da się regulować i jutro powinna już być na miejscutudzież przymierzam się do przeglądu
![]()
od ostatniego wpisu zmieniło się nie cosączy się z przekładni...powolutku gubię płyn. to złe rzeczy. ale te dobre, że wymieniłem sztywny przewód hamulcowy (miedziany) przez co uważam, że autko nieco gorzej hamuje, zmieniłem tą lampę co ją zbiłem
przegląd Alfa przeszła ale ja na klęczki przed diagnostą bo się czepiał tej przekładni i puścić nie chciał...
coś jeszcze? byłem na święta w rodzinnych stronach i jestem zaskoczony spalaniem
miło zaskoczony. wrocław-->włodawa (520km) spaliła 6.94l (wlałem czarne STP na wtryski) gdzie prawie godzine zegarową jechaliśmy w korku, włodawa-->wrocław (591km) spaliła 6.74l (podróż nadprogramowa do babci+jazda po włodawie i wrocku kilka km) gdzie książkowe spalanie to 6.3 przy 90km/h więc miła niespodzianka. nie wspominam, że auto w obie strony obładowane, że aż podłogą szorowało asfalt, że mam zimowe opony o chamsko mocnych oporach toczenia (dębica frigo) i że jest grudzień i zimno jest
być może latem uda się dojść do tego 6.3
co w planach? zmienić olej za 3tyś km i powoli rozglądać się za kapciami i felgami na lato, obowiązkowo przekładnia i starać się szukać przedniego prawego błotnika pod kolor 460A. i zrobić cholerną klamkę od str. kierowcy![]()
ostatnio przekroczyłem magiczne758826" >fajna liczba, 8tyś od wymiany wyżej wypisanych rzeczy i jak na razie bez usterek. Dziś udało mi się sfotografować ten oto bardziej magiczny numerek
![]()
na dzień dzisiejszy wciąż walczę z przekładnią bo to najbardziej bolący temat.
no i znalazłem czego szukałemaluminiowe 15 do Alfy
zapakowane przekomicznie w pudełko z paździerza
sprawdzone przeze mnie w chwili wolego czasu (przerwa w pracy) jedno małe przetarcie, kilka rysek- drobnostka, normalne użytkowanie. ważne, że są proste
w całości wyglądają tak :75" id="attachment47828" rel="Lightbox_801207" >
jeszcze tylko opony i z utęsknieniem czekam lata
chyba wezmę Toyo T1R, co wy na to?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki