Nieżle się prezentuje![]()
www.barbarka13.fotosik.pl
Nieżle się prezentuje![]()
www.barbarka13.fotosik.pl
dla bylych wlascicieli tempr zawsze mam mietke serce :mrgreen:Napisał Mdx
Szacunek :!:Napisał Alfista
Fuck! Nie mogę się zdecydować(( Obejrzałem już kilkadziesiąt fotek 155 z taką lotką! Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie, a i tak mam problem z decyzją! Muszę sie przespać z tym tematem :roll:
Mam jeszcze pytanie w jaki sposób sie ją montuje? trzeba wiercić dziury ? Ile może kosztować profesjonalne założenie? nie chciałbym żeby po jakimś czasie rudy tam wyskoczył :>>>
to chyba zalezy jaki kolor jest ale do niebieskiego bez zadnych ściem fajnie ta lotka![]()
trzeba wiercic ale ona jest taka mocna ze samochod mozesz za nią zaczepić, do dzis nie wiem co to za tworzywo jest...
![]()
rzeczywiscie stan rewelacja.troche dlugo stala w gnieznie,o malo jej nie kupilem.jedyne co dostrzeglem to troszke rdzy w miejscu mocowania lewego lusterka.a i z tego co wiem nie byl zmieniany rozrzad.a amortyzator z tylu tylko prawy.napewno bedziesz sie cieszyl z tego auta.pozdrawiam
IK@R 3991*PyraTeam 210* ALFA ROMEO 146 1,6T.S 145 1,4T.S * ALFA ROMEO 156 1,8 T.S* Sportpack* AlfaRosso*EX* CBA(Chwilowy Brak Alfy,poszukiwania:33,75 albo 155).Jest Stilo.
zgadza sie! Do Polski sprowadził ją gość z Gniezna. Pamiętasz może za ile była tam do sprzedania ?Napisał lesio146
O amortyzatorze to nie wiedziałem :shock: Dziwi mnie to bo zawsze wymienia sie oba![]()
A co do rozrządu to planuję wymianę w pierwszej połowie marca bo był wymieniany przy 60 tyś km
Dzięki za info :!:
Pozdrawiam
pamietam,jesdna z cen bo gosciu co chwile zmienial :wink: 8,9 tys.jak byla sprowadzona miala cos okolo 86 czy 87 tys.km.te pare km ktore przybyly to gosciu ktory sprowadzil nakrecil(auto mialo do stycznie ubezpieczenie i rejestracje luxemburga).amortyzator jak pisalem.ogladalem auto na kanale.reszta jest 100%idealna.pozrawiam
IK@R 3991*PyraTeam 210* ALFA ROMEO 146 1,6T.S 145 1,4T.S * ALFA ROMEO 156 1,8 T.S* Sportpack* AlfaRosso*EX* CBA(Chwilowy Brak Alfy,poszukiwania:33,75 albo 155).Jest Stilo.
Cóż za NIEFARTWczoraj przy zjeździe z obwodnicy potrąciłem psa :cry:
Wydarzyło sie to bardzo szybko! Pies wyglądem przypominający dużego wilka z dużą szybkością wtargnął na jezdnie. Niestety nie udało sie go ominąć, zabrakło tylko parę centymetrówDostał prawym rogiem zderzaka po czym uderzył w drzwi
![]()
Tak wygląda teraz moja piękna :cry: :cry:
ałć :/ ja miesiąc temu też potrąciłem na osiedlu psa, ale skubany dał rade zwiać. sądzac po fotkach ten twój chyba nie dał rady ;//
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki