;// ;// ;// szkoda... bo była taka idealna, ale myślę że doprowadzisz ją do poprzedniego stanu.
Ja też niedawno potraciłem zwierza, w moim przypadku była to sarna. Na szczęście tylko ją drasnąłem i jest tylko mała rysa na zderzaku. :|
Ten pies to był jakiś cyborg bo zanim się zatrzymałem, włączyłem awaryjne i wyszedłem z auta to on zdążył zbiec ze skarpy, a po chwili straciłem go z pola widzenia!
Myślałem żeby dzwonić po policję ale zanim by sie zjawili to pies byłby już nie wiadomo gdzie ;//
http://allegro.pl/sklep/4649894_cent...hop_id=4649894 502 127 077
Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej.... wtedy zaczyna się Kyokushin
;// ;// ;// szkoda... bo była taka idealna, ale myślę że doprowadzisz ją do poprzedniego stanu.
Ja też niedawno potraciłem zwierza, w moim przypadku była to sarna. Na szczęście tylko ją drasnąłem i jest tylko mała rysa na zderzaku. :|
Auto zostanie naprawione porządnie nie u jakiś partaczy! to jak wiadomo kosztuje dlatego Bella będzie musiała chwilowo śmigać z tym wgnieceniem w drzwiachNapisał czarek145
ostatnio kupiłem jej nowe oponki letnie do tego aluski na lato, w piątek jedzie na wymianę rozrządu do Pana Żyły także mój budżet tej naprawy teraz by nie wytrzymał
jak coś sie pie...li to zawsze w najgorszym momencie :!:
oj to pech z tym psem...swoja droga to sami milosnicy w naszym kraju pieskow... kurcze tylko skad tyle bezdomnych i szfendajacych sie bez pansko tych niby tak ukochanych pieskow? masz racje rozrzad warzniejszy.pozdrawiam
IK@R 3991*PyraTeam 210* ALFA ROMEO 146 1,6T.S 145 1,4T.S * ALFA ROMEO 156 1,8 T.S* Sportpack* AlfaRosso*EX* CBA(Chwilowy Brak Alfy,poszukiwania:33,75 albo 155).Jest Stilo.
śliczna bella chciałbym taką tylko z v6 ale i tak zazdroszczę...
Czerwony, bez zastanowienia!Napisał Mdx
Jasne fele bardzo fajnie się prezentują. Jedyne co bym dodał to dekielki z logo AR
P.S. oczywiście na fotce z parkingu pierwsze co zrobiłem to zacząłem szukać czy jakieś inne Alfy stoją. I się doszukałem![]()
http://www.forum.alfaholicy.net/pomorze/
Na tych zdjęciach nie bardzo widać, ale te dekielki mają logo AR. W przyszłości pewnie założę kolorowe żeby ładniej wyglądałoNapisał Rosik
Jeszcze do niedawna stały trzy 155Napisał Rosik
niestety sąsiad albo kupił strasznie zajechany egzemplarz albo nie ma pojęcia o użytkowaniu samochodu i ją sam zajechał
![]()
Widzialem te felig na allegro i wlasnie sie zastanawialem jakby wygladaly na 155Napisał Mdx
Zreszta link zamiescilem tu na forum
Ladnie sie prezentuje :wink:
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki