Śliczna bella, fajny kolorekwidać że solidny egzemplarz.
Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V
Rocznik 1997
Przebieg 96 tyś. Km
Wersja super
Jestem jej drugim właścicielem. Pierwszym był salon Alfy Romeo w Luksemburgu. Nie wiem jaka była jej rola w tym salonie przez prawie 11 lat ale chyba była traktowana dobrze. Stan jest rewelacyjny! Bezwypadkowa, garażowana, przebieg oryginalny, siedzenia twarde nie wybite, w zawieszeniu nic nie stuka nic nie puka, a silnik chodzi bosko!
Na wyposażeniu są elektryczne przednie szyby, el. Lusterka, klimatyzacja
Cieszy mnie fakt, że nie ma ABS! Moja starsza 155 jest wyposażona w ten system i parę razy podczas próby zatrzymania sie na nierównościach było bardzo gorąco!
To ta dzięki której mam strasznego JOKERA![]()
Śliczna bella, fajny kolorekwidać że solidny egzemplarz.
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili - tu się wszystko zaczyna..
Ładniutka Bella.Welurek chyba taki sam jak w mojej.![]()
No no, naprawdę Ci się trafiło!
Gratulacje ;->
Pozdrawiam, d.
Świetna,ale tak piękne "alfowskie" oznaczenia na klapie bym zostawił. W szególnośći 155 i Super.
GRATULACJE! Jest idealna.
Pozdr. Tiga :wink:
a ja akurat taką fajną lotke oryginał ze sporta mam w Twoim kolorze na sprzedaz :mrgreen:
no to się cieszę że jeszcze ją masz! 8) Byłbym nią zainteresowany tylko musiałbyś coś z ceny spuścić bo z tego co pamiętam to sporo za nią chciałeś :roll:
ale odlicz lakiernika wiec cena naprawde przyzwoita w Twoim przypadku :twisted:
Prześlij proszę zdjęcia na madmax18@wp.pl
tak to jest plusNapisał Alfista
ale chyba nie będziesz sprzedawał koledze z forum w takiej cenie jaką chciałeś od obcych na allegro :wink:
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki