Na następnym spocie kcem przejażdżkę![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.

Na wstępie jeszcze raz wielkie podziękowania dla Jonasza za poświęcenie związane z rannym wstawaniem i znaleziony czas. Brera robi na żywo oszałamiające wrażenie, i wyglądem, i brzmieniem, i osiągami... wciąż jestem mocno podekscytowany
Męczyłem Jonasza o tą sesję, oj męczyłem, więc i wypadałoby się przyznać do popełnionych fotek, z chęcią wysłucham Waszych opinii
75750" >![]()
Ostatnio edytowane przez Piotrkop ; 16-05-2011 o 01:04

1. Kolor piękny. Prawie mój ulubiony. Troszkę za jasny. Aż się dziwię, że tak to wygląda genialnie. Na allegro była/jest inna błękitna i wygląda paskudnie.
Czarna felga rządzi!
2. Zróbcie paczkę zdjęć w dużej rozdzielczości!!! I dajcie linka do ściągnięcia. Myślę, że dużo osób chciałoby mieć coś "takiego" u siebie na pulpicie! Teraz mam TZ3 i chętnie bym zamienił na tą brerę.
3. Piękna jest.

Kto widział jakąkolwiek Brerę na żywo, to wie, że jeżeli na zdjęciach wygląda bardzo dobrze, to na żywo jeszcze lepiej
Twoja oczywiście też się świetnie prezentuje - bardzo ciekawy jestem tego koloru, bo na żywo jeszcze takiej Brery nie widziałemKiedyś gdzieś czytałem, że Brerze jest świetnie w każdym kolorze (choć moim zdaniem w czarnej na pierwszy rzut oka umykają przetłoczenia...).
Jedyne co mnie nie przekonuje, to kolor felg, bo same felgi są jak dla mnie chyba najładniejsze z jakimi wychodziła Brera (no może poza grafitowymi telefonami z wersji TI) - ale ja nigdy nie przepadałem za czarnymi felami...

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki