Witam![]()
Jak w temacie moja następna bella 156 JTD 105PS SportPack ,samochód z końca roku 99, silver ,alu 16",4xaig bag,el.szyby przód,el.lusterka,klima,ABS,itd.silniczek sprawuje się wspaniale droga powrotna po kupnie wa-wa-pilzno 340km-5l ON/100km przy średniej predkosci 110km/h,właśnie spalanie podoba mi sie w jtd najbardziej i dlatego były TS zostal sprzedany,10/14lna 100km nie na moja kieszeń
Na starcie wymienione klocki oraz tarcze hamulcowe,olej, filtry itp.
Do przeglądu rozrząd który był wymieniony rok temu ze sprzegłem (na wszystko sa faktury)bądź jego wymiana na nowy!
Do wymiany pozostaje zawias lewy przód komplet za co mam zamiar zabrać sie w nadchodzącym tygodniu.
Więcej foto będzie dodawane na bieżąco![]()
Ostatnio edytowane przez tomrk@r ; 28-06-2011 o 14:24
"Alfa Romeo podobno się jebie...
-Skąd wiesz?-Nie wiem..."

Miała być 166no ale ta też daje rady
![]()
Zmień buciki w najblizszej przyszłości bo te pasują do Civica (miałem takie w swoim V gen.) a nie do Belli![]()
Ładna
Te progi to chyba nie oryginalne ze SportPacka ? Czy to tylko taki złudzenie optyczne ?
mam zamiar zostawić je na zimówki a w przyszłości telefony 16"nie mam pojęcia nie widać żeby odstawały ładnie leżą i fajnie wyglądaja nie odstaja dobrze dopasowane
---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
bedzie bedzie kiedyś tam bedzie na pewno!!!
edit(nowe foty mojej belli)

Pod koniec tygodnia będę w domu. Można by zrobić jakiś mini spocik![]()

Jeśli robisz lewy zrób też prawy bo później mogą być problemy przy ustawianiu geometrii.
wczoraj wymienione obydwa,zero pisku,skrzypienia cały zawias bdb
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki