Witam, już od jakiegoś czasu jestem na tym forum lecz nie założyłem "kartoteki" mojej belli w tym dziale ;P
Ogólne informacje o niej :
Rok produkcji : 1998
Silnik : 2.0 TwinSpark 155KM
Przebieg : 166 tys km
Paliwo : Benzyna
Zdjęcia :
A oto 75 (prawdopodobnie jest bezwypadkowa, niestety zarasta trawą ;/ )
![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"

Gdzie ta 75 stoi?? Możesz dowiedzieć się coś na jej temat??
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Oczywiście, że mogęTo mojego wujka ale jest z nią problem ;/ Silnik prawdopodobnie na chodzie lecz kable tzn elektryka spalona ;/
Stoi na śląsku DK78 (Boguchwałowice)![]()

Ile za nią chce??![]()
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Musiałbym pogadać z nimMoże pod wieczór będę wiedział coś więcej bo teraz jest w pracy.
Ale jak jeszcze chodziła to moją 156 lekko by w tyle zostawiła![]()

Hehe, Misiek ma rację
Czekamy na info![]()
DziękiZa to nic wam o niej nie powiem ;D
<joke>

Joke
BTW, czy to czerwone w tle to nie jest przypadkiem Capri?? Cały ten 'bałagan' należy do Twojego wuja??No i 75 chyba nie na chodzie była odstawiana bo się teraz dopatrzałem trójkąta
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki