Oto mój nowy Fiacik - Giulietta Distinctive w jedynie słusznym kolorze Rosso Alfa z jedynie słusznym silnikiem benzynowym - w moim przypadku 1.4 MultiAir.
Wyposażenie:
- aluminiowe listwy progowe,
- autoalarm fabryczny + Safe Lock,
- dach panoramiczny,
- czerwone zaciski hamulcowe,
- koło zapasowe,
- MyPort,
- Blue&Me,
- tapicerka z mikrofibry ze skórą,
- Pakiet Sport 1,
- Pakiet Widoczność.
Na liczniku na razie 500km...
Zdjęcia na razie trochę chaotyczne, ale jak będę miał czas, zrobię coś porządniejszego:
Auto jak na razie jest cudowne, zobaczymy jak będzie dalej.
Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 13-06-2011 o 13:48

a dlaczego z jedynym słusznym silnikiem?

Naprawdę piękne autko! Zazdroszczę strasznie, ale mimo to nie zamieniłbym się![]()
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody

Czerwony środek prezentuje się genialnie (tutaj jest jednak trochę rozjaśniony lampą) i robi wrażenie na każdym, kto go widział do tej pory... Szkoda tylko, że tak łatwo widać na desce ślady po paluchach - już wiem, że będzie to upierdliwe w utrzymaniu.
Silnik ma 170KM i jest jedynie słuszny, bo uważam (i jest jeszcze kilka takich osób), że prawdziwa Alfa powinna spalać benzynę, a nie olej napędowy.
W jeździe autostradowej między 147 a Giuliettą jest przepaść - przy 160 jedzie się jak w 147 przy 110-120 km/h i można spokojnie rozmawiać. Również nierówności na drodze połyka z dużo większą gracją, chociaż twarda z niej sztuka, trzeba uważać na plomby.

Ciężko mi powiedzieć, na razie nie zapinałem nawet trybu "Dynamic" i jechałem bardzo spokojnie... Czekam, aż się silnik trochę ułoży. Jedyna różnica, jaką na razie zauważyłem, to dużo twardsze zawieszenie (w Sport Packu) i dużo lżej kręcąca się kierownica przy manewrach na małej prędkości (skręty w mieście, parkowanie) w porównaniu do 147.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki