Ale mnie ojciec dzisiaj zrypał jak mu powiedziałem, że kupiłem 17, że taki profil itd. To ja mu to ładnie wytłumaczyłem.
Otóż on w cytrynie ma 195/50/15 czyli 50% ze 195 daje jakieś 97, ja mam 215 na 45 a to daję jakieś 96 z hakiem. Czyli mam niewiele mniej gumy niż tata na swoich 15Dobry argument nie?
bocian a za te białe fele to bym sie normalnie pokroić dał![]()
Ps. Maila sobie sprawdź.
bercik. Kurde stary gdyby było tylko troche cieplej to bym od razu przymiarkę zrobiłAle jak mają prezentować...
napewno zajebiscie. Czego dowodem jest zdjecie dodane przez bociana
U mnie gleby napewno nie bedzie bo brak funduszy na takie coś a po drugie ja często muszę parkować w Krakowie w trudnych miejscach na krawężnikach itd.
Ostatnio edytowane przez FerraEnzo ; 03-02-2012 o 18:28
Toyota is the brain, Aston Martin is the face, Cadillac is the stomach...Alfa Romeo is the soul. J.Clarkson

No to bella będzie się w lecie nieżle prezentowałaDo tego jeszcze zawias obniżyć jak budżet pozwoli i będzie idealnie
![]()
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani

Kilka godzin pracy i taki efekt...mi się podoba ;D
Co do felg, pierwsze wrażenia, zmulenia dużego nie ma. Różnicy na dziurach też nie. Jestem zajebiscie zadowolony, bo takie marzyły mi się od dawna
1453&d=1332954870" id="attachment51453" rel="Lightbox_837544" >1460&d=1332955273" id="attachment51460" rel="Lightbox_837544" >
![]()
Toyota is the brain, Aston Martin is the face, Cadillac is the stomach...Alfa Romeo is the soul. J.Clarkson
Teraz prezentuje się jak trzebaNie uważasz, że wersja drift-ra wygląda lepiej? Może jednak skusisz się ją obniżyć?
![]()
Ostatnio edytowane przez AdiUssj ; 28-03-2012 o 21:07
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani

Panowie, wiecie, ze kusi mnie gleba...ale jeszcze nie teraz![]()

Trzeba sobie jakiś fajny tłumik kupić, będzie lepiej wyglądać i w dodatku dźwięk lepszy![]()

A nie lepiej było na czarno? Prawie go wtedy nie widać, tak jak u mnie
335467860" id="attachment54144" rel="Lightbox_862615" >![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki