Jak w temacie muszę sie Wam moi drodzy pochwalić moją bellaczekałem na nią od stycznia, w końcu udalo sie kupić. Po przemysleniach i oglądnięciu kilkunastu 147 zdecydowałem się na lekko uszkodzoną. Do wymiany drzwi, błotnik i tylne nad kole do poprawek. Aktualnie auto stoi u lakiernika i czeka na części. Wersja wyposażenia dosyć uboga bo progression ale za to 50 tys przebiegu w co szczerze wierze bo ani trzepaki ani jazda próbna nic nie pokojącego nie pokazała
Dywaniki juz kupiłem na naszym forum i czekam z niecierpliowscią na pierwszą jazde
![]()
bardzo fajna...pochwal sie jak już doprowadzisz ją do porządku![]()
i brawa za to że nie boisz się lekkiego uszkodzenia, bardzo słuszne![]()
Alfa to nie samochód ..... Alfa to styl życia.

zeby tylko takie uszkodzenia mialy te "niebite" z allegro :-)
powodzenia!

Gratulacje !!! W końcu
P.S. Znamy się z forum147.com![]()

o gogles hejale mały ten internet
dzięki wszystkim za miłe przyjęcie mnie i mojej lepszej połówki na forum
![]()
a uszkodzoną wybrałem min. za namowami gosi i innych użytkowników forum147
jeśli są tutaj jacyś to też im serdecznie dziekuje
I oczywiście wrzuce foty jak bedzie gotowa. Jednak muszę się jeszcze troche uzbroić w cierpliwość bo bedzie robiona u kuzyna/lakiernika, który ma mase roboty i wziął ją tylko dlatego, że rodzina
![]()
gratulacje ;-) Zrobiona będzie ładna sztunia
Wersją progression się nie przejmuj... też mam taką i z tego co się [może słabo] orientuję to brak tylko kiery z przycisko bajerami, radia cd i skóry ... reszta jest tak jak w wyższej ;-)

I klima jest manualna. I chyba nie ma dużego wyświetlacza tylko malutki, ale nie jestem pewna. Co do skóry to ja w wersji Dictinctive też nie mam![]()
O jakim wyświetlaczu mówisz ? :-) Jeśli chodzi Ci o ten komp między zegarami to ja w progression mam pełny...więc domniemam że tak być powinno. Jeździłem Fordami i tam np wersje wyposażeniowe były bardziej znaczne [jest klima/brak]. Odkąd mam alfę stwierdzam, że te auta podstawowo są nieźle wyposażone.... chociażby 6 poduch w standardzie...miazga.

Z tego co się orientuję, to wersja Impression była bez klimy i tym odróżniała się od Prograssion. Ja mam Progression i mam w sumie najmniej jak tylko można mieć. Brak wyświetlacza komputera pomiędzy zegarami. Mam tam tylko kontrolki i zegarek.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki