No tak właśnie napisałem, może trochę zawile, ale to miałem na myśli właśnie.Miałem czerwoną 1.8 ie z 1992 roku kiedyś...
Nie dam sobie ręki uciąć, ale 2.0 ie trafił do spidera czwartej serii, w 75 nie było takiego silnika CHYBA.Co z wersją 2.0 IE ? Coś mi się kojarzy że kiedyś były?
Potwór poskładany, ale nie mam czasu żeby zrobić z nim porządek.![]()

witam
tylko pozazdrościć. Jak będziesz chciał się z nią rozwieść to daj znać.
Pozdrawiam

AR06212- ZAR162B00*00200001 do ZAR162B00*00218200
1.962 ccm i niecałe 130KM mocy. To nie mógł być inny silnik.
Także na szczęście oszczędziłeś ręke niczym filmowy klasyk który chciał sobie rękę uciąć za kobietę.
A ja ją oglądałem i siedziałem w niej jak jeszcze stała w Polanicy do sprzedaniaAutko bardzo ładne i zadbane
sam właściciel to człowiek z wielką pasją do motoryzacji
Podejrzewam że pokazał Ci swoją kolekcję modeli i motory które miał w garażu obok autka
Masz szczęście że nie dysponowałem w tamtej chwili gotówką bo na pewno nie pojechałaby tak daleko
tylko zaparkowała w moim garażu
pozdrawiam i będę śledził temat o autku
![]()
zulek1986 - faktycznie poprzedni właściciel jest wielkim miłośnikiem motoryzacji i to właśnie dzięki temu auto było zachowane w naprawdę dobrym stanie

Tak, jak stała w Polanicy, to z tego co pamiętam wał w niej stukał. Twin Sparki w 75 montowali od 1987 roku i przez jakiś czas wychodziły równolegle ze zwykłymi 2.0 na gaźnikach a od 1989 na wtrysku.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki