ALFA ROMEO Giulietta 2.0 JTDM2 170KM DISTINCTIVE, etna black
Pakiet widoczność
Pakiet Sport1
Pakiet Premium
Alu R17 + czerwone zaciski
Dach przeszklony, panoramiczny rozsuwany elektrycznie
Obicie/tapicerka sportowa mieszana - skóra i tkanina-mikrofibra
BOSE
Tempomat
Siedzenia przednie elektrycznie sterowane z funkcją zapamiętywania ustawień po stronie kierowcy + regulacja lędźwi
Nawigacja TOM-TOM
i inne dodatkowe rzeczy
Uwielbiam to auto!

Tyłeczek 1 klasa![]()
Uwielbiam czarne auta![]()
Moje spełnione marzenie -> Alfa Romeo Gtv
2.0 TS 150KM'96
BLU ATOLLO
No cóż można powiedzieć... Tylko pogratulować piękności i niech się dobrze sprawuje. Pozdrawiam
Czyszczenie przeszklonego dachu...ale auto robi wrażenie
![]()
ładna jesttylko denerrwuje mnie że się wszystko na czerwono podświetla, miałbym wrażenie że cały czas mam awarię
![]()
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie
gratulacje jest piękna też bym chciał taką może inny kolorek a i koła bym kupił inne te jakoś nie pasują

Super auto z najodpowiedniejszym ( poza 1750) silnikiem pod maską.Być może będę obsesyjny,albo monotematyczny,ale stary,rób jej program,bo z tych 170km spokojnie wyczarujesz +230,a wtedy jesteś kozak na drodze ,ze spalaniem takim samym bądź jeszcze mniejszym.Te silniki to majstersztyk,jesli chodzi o zdolności podnoszenia mocy samym softem.
Gratulacje.
Takich tam kilka dieslowkich patatajów w skromnym 1,9.
164 2.0i V6 TB 257KM- już nie moja
164 3.0 V6 12V- Nowy właściciel "michalepwa" vel "krawat"
Saab 93 1,9 TID 150KM rok 2010-zamienię na 159 z motorkiem 3,2

Auto jest piękne,a ja napisałem tylko swoje zdanie.Ta jednostka ma ogromny potencjał,szkoda go marnować,ale oczywioście to tylko moja opinia.Nie miałem zamiaru niczego negować.
Nazywanie zamiłowania do większej mocy problemem emocjonalnym,to chyba delikatna przesada ,nie uważasz ?
END OT.
Takich tam kilka dieslowkich patatajów w skromnym 1,9.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki