Bry,
Od kilku dni jestem w posiadaniu tej oto Belli:
Przejechane ma 95tyś Km - sprawdzone na wtryskiwaczach i ogólnie wygląda na całkiem zadbaną.
To samo stwierdzili panowie z Arkuszowej sprawdzający autko przed zakupem..
Po zakupie zrobiony był rozrząd, niedługo będzie też pakiet startowy - oleje i filtry.
Do naprawy narazie tylko tylnia prawa szyba i fotel kierowcy który brzmi jak stara szafa, a do tego jest krzywy...
Silnik 1.8 TwinSpark, aktualnie jeździ na Toyo T1R nie wiem co tu więcej pisać![]()
Jeszcze kilka fot![]()
A tak się "jeździ" po Warszawie:
![]()
ja też miałem TOYO T1R szkoda, że musiałem mieć 2 komplety na sezon... i w końcu zrezygnowałem z tej drogiej imprezy.
Opony fajne i na suchym trzymają super, na mokrym już gorzej...
foty przedniejak na Nikona oczywiście
szerokości i by panewki się nie obracały a korby bokiem nie wychodziły![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 12-07-2011 o 01:37
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna

Wow, ale wypicowana. Miała robioną polerkę?
Zadowolony ze zakupu?
Była : 146 1.6TS 97r (2006-2011)
Jest : 156 1.8Ts (2010 - ? )

Auto przed fotami było tylko umyte- oczywiście pierwsza zasada myjni, czyli po wyjeździe odrazu trafiłem na burzę...
Jak narazie jestem całkiem zadowolony, trzeba załatwić tylko te drobnostki i bedzie super.
Niestety historię auta znam od lutego bo tyle czasu jest w polsce - wczejśniej jeździła po słonecznej italii...

Odwiedziłem dziś PabloGarage i potwierdził się świetny stan Belli - tak naprawdę do zrobienia jest jeden wachacz i pewnie świece niedługo (100k dochodzi) + silnik zalany został Valvoline 5W50
Małe co nieco dla Belli na dziś:
![]()

Hej,
Bella ma się dobrze, powoli do przodu.
Aktualnie dostaje nowe Car Audio - jak już skończe to opszę swoje poczynania.
Do tego doszła osłona pod silnik by Twardy (naprawdę super sprawa!), białe kierunki i jak narazie tyle.
W międzyczasie wymieniona była przepływka.
W każdym razie mam pytanie, czy ktoś byłby w stanie ocenić, czy ten dźwięk to wariator?
http://www.youtube.com/watch?v=AXsGe_XAipU
Pzdr

Hehe, witaj i tutaj![]()
Mi się jeźdi napradę super - zero problemów...
No i wyglądają najlepiej chyba ze wszystkich które widziałem.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki