A mi sie podoba kolorek ;DD Miałem taką do wzięcia w Holandii z 2002 roku ale dojechana troszkę była ;d Jedynie co to tylne lampy jakby była seria i ta plastikowa listwa na zderzaku w kolorze to bylaby lala ;dd Generalnie fajna ;d

Ogolnie kolorek taki innylecz nie powiem że brzydki. jedynie co telapmy tylnie nie pasuja. tak to alfka ładna
![]()

Spoko nie obrażam siękrytyka mile widziana. Niestety lampy tył zostaną bo mi się podoba
tak to jest "zlepek"
auto modzone przez poprzednich właścicieli. Podoba się/nie podoba się ale przynajmniej budzi emocje phi
Na razie zrobiłem porządek z gazem w końcu działa wyświetlacz
I wkońcu widziałem taką AR w takim kolorze w Italii
) w końcu...
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA
no Witam kolege z B-j mialem okazje widziec ja w realu i mowiac szczerze wyglada lepiej ... co mnie przeraza to ten lpg w bagazniku i podlokietnik jest paskudny szukaj orginalnego tak jak koledzy zauwazyli elektryka na 4 szyby a z tylu korbki dziwne ale jesli tobie sie podoba to zycze bezawaryjnej jazdy

ladna sztukaco to za lampy z tylu?

Kolego zapodaj jakieś nowe fotki bo chętnie bym ocenił jak idą postępy w doprowadzaniu zaniedbanego egzemplarza do igły a w końcu minęło już pół roku...Mam nadzieję że korek od gazu już znikną ze zderzaka.I jednak namawiam do przemyślenia pozbycia się tych śmiesznych lamp z tyłu.Po wydechu i wypasionym podłokietniku wnioskuję ze jesteś fanem tuningu swojej ślicznotki.Wiec zasugeruję zmianę wydechu na supersprinta a najlepiej całego układu wydechowego,bo ten troszkę bije po oczach i to taki trochę no name... Wiec nie wypada kaleczyć nim tak świetnej i uznanej marki jak AR.Pozdro i 3mam kciuki za zapewne najbardziej wyczekiwany projekt AR 156 na forum.
Ostatnio edytowane przez alfaMaster ; 14-12-2011 o 20:12

Dziś z kolega poprawiłem zamykanie maski na zawiasie i wyregulowaliśmy domykanie drzwi od kierowcy. W sumie to on to robił ja się przygladałemdodatkowo wkońcu ogarnąłem problem z odbieraniem radia w Alfie. Teraz wszystko ładnie odbiera
Kolega za co mu serdecznie dziękuję zamontował mi nowy centralny zamek. Roboty było bardzo dużo. Jak kupie siłownik i moduł domykania szyb to zamontuje mi resztę. Patryk porządna połówka Ci się należy
Miały wjechać 18tki alusy. Ale chyba nie wjadą.
Co do lamp nie mam pojęcia jakie to. Cypis-24 pozdrawiam Cię. Kiedyś staliśmy naprzeciwko siebie pod bankiem. Nie miałem pojęcia że do forum należyszZmiany w aucie nadal w toku. Nie będę mówił co się szykuje bo nie chce zapeszyć
![]()
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA
Kolor nie jest taki zły, a jak właścicielowi się podoba, to już bajka jest. Podłokietnik faktycznie razi.. Alu ok, gleba super. Lampy tylne ujdą, zawsze można je jakimś szprajem lekko ciemnym prysnąć,żeby udawały Noviteci ;D Co do zmian, to chyba się domyślamPowodzenia kolego
www.centrumaudio.plPisząc, lub dzwoniąc-mówić,że z forum Alfy-rabat murowany
Przerabianie lamp na soczewkowe- szczegóły na PW
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki