17" przy mocno obniżonej 156 to sporo. Wiem, bo sam tak miałem.
Sam do 159 decydujesz się na 17", gdzie jest zdecydowanie wyższy profil i jakby nie patrzeć trwalsze zawieszenie.
Jack miał ekstremalne
Pozdrawiam.
- Rafał
To wszystko by miało w sumie ręce i nogi, ale przy tym kolorze ciężko coś wykombinować. Zmiany na razie na plus, ale kolor Alfy jest ohydny wdg mnie. Szkoda, że takie wypuszczali…
Mi się nawet mój biały średnio podoba, serio.
Cały czas wracam z sentymentem do mojej 145 ES. Czarna + jasne felgi + czerwone wstawki (zaciski hamulców, nalepka „Alfa Romeo” na błotniku itp.).![]()

Od tego się nie uwolnisz. "Stara miłość nie rdzewieje."
Mam to samo. Swoją 146 rozbiłem 6 lat temu, ale chętnie znów bym nią pojeździł. 156 sprzedałem w zeszłym roku i z dnia na dzień coraz bardziej chciałbym ją mieć z powrotem.
Co do koloru Alfy jaką ma Schnnazzi. Widziałem z 12 lat temu taką w Krakowie. Na żywo robi piorunujące wrażenie.
Pozdrawiam.
- Rafał

Chrom nie pasuje do tego koloru,bo musi być kontrast.Co do wizualizacji,to dorzucił bym jeszcze czarne lusterka,klamki i było by ok.Motorownia to rzecz jasna do wywalenia, przy "agrsywnym" wyglądzie bo troszkę kiszka jak ją objedzie golf II 1.8... Generalnie pomysły właściciela mijają się zazwyczaj z założeniem zdrowego tuningu.Przy takich przeróbkach łatwo zahaczyć o buracki tuning typu opel calibra i jego właściciel w klapkach kubota... Kolego albo rób zgodnie z załączonym foto (wizualizacja + kilka czarnych dodatków) albo sobie odpuść bo będzie lipa.

W Alfie wymieniłem słupki na te ze skórą. I dzisiaj pojechała do lakiernika....
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA

Kolego, mam gdzieś w garażu jeszcze końcowy tłumik z oryginalną końcówką Remusa z mojej starej 156ki(jaka ona była piękna ...). Muszę odkopać. Jeśli jesteś zainteresowany, niedrogo oddam. Brzmienie po prostu ODLOT ...

Ja mam LASERA i też ładnie mruczy na wyższych obrotach więc na razie zmieniał nie będę![]()
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA
niech robi jak mu sie podoba nawet jesli innym wyda sie to burackie.. a chrom do bialego pasuje super![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki