Witam wszystkich forumowiczów
Poniżej moja piękna 166'tka
Nic w niej nie jest zmienione, wszystko oryginałek, no może poza tym że kilka miesięcy temu wymieniłem turbo, egr, amorki przepływkę i kilka innych drobiazgów...tak żeby była idealna. Oczywiście w alfie muszę jeszcze co nieco dopracować (tuleje na wahaczach na przykład skrzypią znowu :/ wrr ... i klima mi się rozszczelniła w piątek wiec jeszcze kilka złoty pójdzie) na razie przeszukuję forum co i jak dobrze zrobić bo już mi nie wiele zostało do poprawki a musi być idealna
taka do ręki przyłóż i kluczyków nie oddawaj
Na razie tylko jedna foteczkaale za jakiś czas pochwalę się całością jak tylko umyję lalunię i zamontuję ramki na tablice .. forumowe
dotkowe foteczki, w sumie wszystkie robione na weekendzie
75" id="attachment31297" rel="Lightbox_629608" >
i jeszcze emblemat wymienię z przodu już go w ogóle nie widać :/
rafal
flo
chomiko
Ostatnio edytowane przez chomiko ; 31-07-2011 o 22:02
no bardzo ładnagratulacje
![]()
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie

Ładna ,,Bestia" pokaż wnętrze![]()

Bardzo ładna 166, miłych chwil spędzonych za kierownicą życzę![]()

A to nowe galerie, wykorzystywałem na allegro, nie sprzedało się więc będzie jeździć w stajni chomiko
AR
AR1
AR2
Zrobimy mankamenty i będzie ideał
PS. Nie ma ich dużo ale zawsze:
- Lampa w błotnik 30złwrr jak pomyślę że znajomy ma te pie.. ciężarówki których nie widać w lustarkach w święta to mnie trafia :/ dobrze że na wysokości klosza a nie blach
- Lewy tylny zamek, w święta przestał działać :/ też wrrr
ale to akurat małe koszty wiec będzie dobrze
ps. dziś zrobiłem małą trasę, prędkość przelotowa na 300km, 88,9 km/h - spalanie 5.0 L/100kmi powiem tyle, normalnie ta sama trasa, 9L taki sam wynik czasowy tylko prędkość średnia 130km/h ....a ile ropy zostaje w baku
![]()
Ostatnio edytowane przez chomiko ; 26-12-2011 o 16:41
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki