Ładna![]()

147 i 2.0 idealne połączenie![]()

Dzięki wszystkim
A tu zdjęcie z telefonu w zimowych butach:
Z rzeczy o których w tym temacie nie pisałem, a które zrobiłem, to wymieniłem oba znaczki na nowe we wrześniu. Przedni wymagał już wymiany, miał pęknięcie przez które dostawała się wilgoć i powietrze. A jak na maskę zawitał nowy emblemat, to tylni wydał mi się jakiś taki bladywięc też został zmieniony.
A co do planów na zimę, to felgi czeka renowacja. Muszę sprawdzić które wymagają prostowania i to zrobić, oraz wszystkie dostaną nowy lakier. Tak więc trochę nie mogę się doczekać wiosny, żeby zobaczyć już odświeżone felgi na aucie![]()
Ładna i zadbana bellaFajną zrobiłeś ta sesje na parkingu, można by na dwa auta taką zrobić
Widzę że masz przyciemnione tylne szyby, sam o tym myślę ale to już może na wiosnę
![]()
Ostatnio edytowane przez AdiUssj ; 24-11-2011 o 22:35
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani

Piękna)

Czas odświeżyć trochę temat przy okazji wymiany kół na letnie i związanej z tym faktem renowacji felg. Przed renowacją tylko z daleka wyglądały ok, a z bliska straszyły wyglądem
334523635" id="attachment53124" rel="Lightbox_853728" >
A tak prezentują się odświeżone, wyprostowane (3 sztuki), z naprawionymi rantami już na aucie. Kilka zdjęć zrobionych na szybko
757" id="attachment53128" rel="Lightbox_853728" >
Z efektu końcowego jestem bardzo zadowolonya pieniądze wydane na renowacje felg uważam za dobra inwestycję. Trzeba będzie nową sesję niedługo zrobić
![]()
Po renowacji bajkaSam muszę kiedyś zrobić tak samo, fajnie się bella prezentuje na zdjęciach ale na żywo bym wolał zobaczyć
![]()
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani

Na żywo prezentują się jeszcze lepiejjestem mega zadowolony z tego jak wyszły i jak to wygląda w całości
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki