Arthrm
Nowy
- Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,
i jak pracuje zmieniarka?
jakies problemy?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie pracuje numerowanie katalogów jak w instrukcji inny pen i dalej to samo. Nie mam czasu ostatnio żeby powalczyć z nią ale w piątek powinienem byc luźniejszyi jak pracuje zmieniarka?jakies problemy?
Dzięki,chodzi mi po główce przesiadka na 2.4 więc może i w najbliższym czasie będzie na sprzedażjakbyś chciał Ją sprzedać, to tylko, jeżeli ja Ją kupię, piękna, Pozdrawiam!
Czemu?Nawet tego nie rob!![]()
Takie tam z oknaPikna zimowa fotka![]()
Dzisiaj już śniegu nie ma także po zimieNie przypuszczałem że u was taka sroga zima![]()
Co z tego, fajnie wyszło![]()
Na pocieszenie już jest +4'CU mnie pod domem są góry.. i to dosłownie.. jutro zrobię rano fotkę zaparkowanej mojej pod domem.. odśnieżanie nie idzie administatorom u mnie najlepiej..
Tu się z Tobą zgodze jak dla mnie kazda dziewiątka wygląda obłędnieu mnie -9 i alfa od trzech tyg. w garazu bo jest tak niska, ze moglbym za plug robic159 zawsze pieknie wyglada niezaleznie od aury
![]()