aktualnie do sprzedania jest już tylko jedna lampa a dokładniej lewa
odświeżając temat to uważam że poziomowanie jest jak najbardziej na plus i działa dynamicznie podczas jazdy a nawet podczas przyspieszania i hamowania a spryskiwacze też są potrzebne dla tylko co nie pamiętają o tym żeby często myć lampy ale dla policji i diagnosty. Poziomowanie działa na obciążenie samochodu a nie na to czy jedziemy pod górkę czy nie bo to żadne auto jeszcze nie wie. Ogólnie fajne autko.
Jeśli chcesz być kimś - kup BMW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.

Przepraszam ze zrobie off top, ale mam urwany jeden z czujnikow samopoziomujacych. Czy mozna kupic sam ten czujnik czy trzeba cały komplet z lampa czy jak to wyglada ? bo przez to ze ten czujnik mi swobodnie wisi pod autem wyraźnie widać, że światła są źle ustawione auto wydaje się mieć zeza...
I zeby to nie był aż taki off - jaki model tych zarowek na dlugie kupiles ? spisuja sie dobrze ? bo mam zolte i wygladaja okropnie w polaczeniu z ksenonem

podobno we wszystkich sie bardzo czesto urywaja te czujniki a ja kupilem philipsa niby na bialo mialy swiecic ale swiecily tak samo jak te zwykle wiec je oddalem

robilem w geko z.rano oddalem a wieczorem byl do odbioru no i zaplacilem 1400
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki