Ale pięknaGratuluje i zazdroszcze okrponie. Ja bym nic w niej nie zmieniał bo jest śliczna, tylko dwie drobnostki
Zaciski na czerwono, bedzie genialny kontrast z kolorem felg i nakładki na pedały bo do tego wnętrza, aż prosi sie aluminium. Szerokości i niech służy.
aaaaa no i oczywiście klubowe rameczki![]()
No polepszyć pare rzeczy można, jak dla mnie do gt pasują nakladeczki na lusterka chrom i siedzenia z black line czarna skora czerwone nici zresztą tak jak i kierownica ..... autko śliczne, choć drażni mnie wiśniowa skóra, ale to tylko moja opinia... każdy ma inny gust. ładna lala.....

co do lusterek są planowane i myślę że we wrześniu pod koniec uda się je zmienićzaciski są na czerwono czego nie widać na zdjęciach i po zimie będą poprawione bo teraz nie ma sensu poszukuje też w necie navi oryginalnej ale nigdzie nie mogę znaleźć a co do foteli nie mogłem wybrzydzać bo auto sprawne i generalnie dobrym stanie więc fotele nie zniechęciły do zakupu
![]()
![]()

Ostatnio szukalem nawi na allegro ale na szczescie udalo sie moja uzdrowic.
Tu masz link do nawi http://allegro.pl/nawigacja-alfa-rom...782117358.html

źle napisałem potrzebuje tylko i wyłącznie płyte do navinajlepiej żeby można było to ściągnąć skądś

Tu jest watek:
Płyta z mapą do Navi...

a ktoś wie czy da rade nagrać jakoś płytę z muzyką swoją i żeby działało normalnie, bo mi tylko oryginalne płyty chodzą...

Bo zapewne nagrywasz jako mp3, a radio ich nie odtwarza. Musisz nagrac płyte audio, np w Nero, masz coś takiego jak audio cd i wtedy zamisat 100 mp3 masz 13/14 tracków na płycie![]()

Podobają mi się koła, zdradź co to za model. Rozumiem że malowałeś je sam ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki