Ładniusia sztuka, wiadomo czerwone są szybkie. Ciekawi mnie gdzie i za ile zrobiłeś kompletny rozrząd i głowicę bo mam chęci zrobić to samo u siebie.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...3_8_litra.html
Trochę odświeżę temat. Bella dostała już amortyzatory KONI STR.T na przód więc jest już komplet, do tego nowe sprężyny Vogtland -30mm. Przedtem były APEX-A z 147 GTA, teraz stoi trochę wyżej na nowych. Przed chwilą kurier dostarczył mi tarcze na tył Mikoda malowane+nacinane (trochę więcej jest tych nacięć niż na przód). Obszyłem też kierownice u kolegi Belfer z forum, świetna robota
330001655" id="attachment47998" rel="Lightbox_803405" >![]()
![]()
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani
Jednak ten model felg, który Ty masz, o wiele bardziej pasuje do przedlifta. Ładnie to wygląda z obniżonym zawieszeniem, u mnie na zimówkach 16-stkach w tym wzorze trochę się gryzą te felgi. Ogólnie - ładna sztuka. Pozdrawiam.
Też mi się tak wydaje, za to letnie masz niczego sobie![]()
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani

Kolega inwestuje
A jak tam olej? Bierze czy sie uspokoiło?
Zobacz u mnie jakie sobie buciki kupiłem![]()
Toyota is the brain, Aston Martin is the face, Cadillac is the stomach...Alfa Romeo is the soul. J.Clarkson
Jak nie jeżdżę w dalsze trasy to mam spokój, doleje sobie trochę od czasu do czasu i nie jest źle. Buciki pierwsza klasa![]()
Mam na sprzedaż sprężyny APEX za 160zl, jak jest ktoś chętny niech pisze.
Jak wyżej napisałem wymieniłem amortyzatory na KONI STR.T i sprężyny VOGTLAND -30mm i mam pewne pytanie. Wydawało mi się że po tej wymianie auto lepiej będzie się prowadziło na zakrętach ale według mnie za bardzo się na nich przechyla. Nie jest takie sztywne jakie powinno być tzn. tył wydaje się być ok lecz przód na zakrętach jest za miękki. Nie kupowałem żadnej taniochy i spodziewałem się lepszego efektu. Wie może ktoś gdzie leży przyczyna miękkiego przodu?

mimo jeszcze małej wiedzy na temat marki-modelu, jak dla mnie Bajka, autko-marzenie pogratulować. Kolor, to wnętrze,
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki