Witam
Chciałbym Wam przedstawić moją belle
Autko zostało sprowadzone ze Szwajcarii,jest z 2003r. jej posiadaczem jestem od prawie roku. Gdy po nią pojechałem i ją zobaczyłem od razu wiedziałem że wrócę do domu nowym autem hehe
Do tej pory wymieniałem olej, filtry,osłony przegubu, silnika i takie tam. Zajalem sie tez audio, wymienilem radyjko na Alpine z serii CDA, wstawilem naglosnienie BOSE oraz wygluszylem drzwi. Zajalem sie tez zaciskami hamulcowymi, pomalowalem je na czerwono, efekt ciekawy. W tym tygodniu zamontowalem nowe tarcze mikody nacinane i wymienilem przewody hamulcowe. Jutro wybieram zamowione amortyzatory KONI na tyl i w nastepnym tygodniu bede je montowal. Od kupna mam obnizone zawieszenie wiec sprezyny zostana te co byly. Pozostaje mi w koncu wymienic rozrzad, przedni wahacz oraz dolewac oleju bo co rusz mi go ubywa. Oto fotki:
Załącznik 33437Załącznik 33438
![]()
Ostatnio edytowane przez AdiUssj ; 06-09-2011 o 13:28

nie ma to jak przedliftowe Rosso Alfa
Powodzenia w użytkowaniu ...
po 4 zdjęciu, widać że lubi "olej" sobie wciągnąć... wytłum bardziej czarny niż u mnie w klekocie![]()

Śliczna jest i tyle2.0 juz jest czy jechać. Mam nadzieje, że lpg u Ciebie nie zawita
Jak ja sie kurde zastanawiam jak można z taką glebą poruszać sie po polskich miastach
chyba bym nie miał odwagi....;P
Jak kupowalem to auto to od razu sobie powiedzialem ze nigdy nie wloze do niego LPGi tak pozostanie. A co do gleby to czasami jest nieprzyjemnie jechac po naszych drogach, raz juz zerwalem oslone silnika z reszta tak samo jak moj brat w hondzie
(i tu jest ciekawy przypadek,pojechal do ASO zalozyc oslone za jakies 350zl,a nastepnego dnia ja zerwal w naszym ukochanym miescie na super drodze hehe)
Ostatnio edytowane przez AdiUssj ; 02-09-2011 o 22:20
A co to za zawieszenie tam siedzi?
Amorki nie wiem jakie sa bo naklejki sie odkleily i nie ma jak sprawdzicWiem ze sprezyny mam zolte APEX. Na tyl na tygodniu zakladam amory KONI Str.t bo stare juz do wywalenia.
Ostatnio edytowane przez AdiUssj ; 02-09-2011 o 23:24

Oj Gosiu - widziałaś już te zaciski
Co dziś zrobiłem dla swojej Belli ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki