DC-Deni Cler a co on ma z tą Firmą wspólnego? Znam tą firmę bo należy do W.Kruk a ja w niej pracowałem kilka dobrych lat.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl
Piotrekk ma racje. DC to DCSHOEUSA. to firma skateboardowa i jest jednym z głównych sponsorów Gumballa
![]()
może kiedyś mi sie uda tam wystartować, była by chyba tam pierwsza alfa :mrgreen:
edit:
na początku maja Gumball będize przejeżdżał przez Berlin, więc bankowo tam będę. 7 Bugatti Veronów ma być :mrgreen:
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

A skąd macie takie naklejki wyścigu super fur przez kontynenty? Też chcę takie mieć.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V Distinctive
... a to już historia : AR 155 2.0 TS 8V, AR 164 V6 3.0 24V Super, AR 166 2.4 JTD
www.fotokadry.wordpress.com
www.fotokadry.digartfolio.pl
Bardzo fajna furka... 8) 8)
impreza czy moja ?Napisał areks
allegro 8)Napisał Garos
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Oczywiscie ze Twoja 155, nie gustuje w imprezkach, mam jej juz za soba...![]()
![]()
Pękna 155....zawsze mi się podobałytylko wiesz ...dokładnie takie fotele miam w tipo...ale nie powiem są wygodne.pozdrawiam
Zaraziłem się wirusem alfa
dokladnie takie?? :roll: tezmialem tipo, tempre i takich foteli nigdzie nie widzialem w tych modelach..Napisał Marek
chyba ze miales recaro w tipo na ktore poluje..
dokładnie takie same...tylko jest na nich tapicerka welurowa.nawet lędźwie i podnoszenie fotela identyczne...jak podnosisz go do góry to musisz przesunąć do przodu prawda??a podłokietnik przymocowany do oparcia fotela kierowcy,składanypozdrawiam
Zaraziłem się wirusem alfa
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki