156, wiosenna odsłona.

no no no:D:D ale sie prezentuje, jedna z ladniejszych 156-tek jakie widzialem:) pozdro!

____________________________________________________cuore sportivo

Ładna, a dodatki dodają jej tylko uroku. Bardzo podobają mi się progi może u mnie też takie zawitają w wakacje.

Kilka nowych zdjęć mojej ulubienicy z podróży do Chorwacji.
Z dodatków jakie ostatnio pojawiły się w mojej Alfie, warto wymienić:
- dedykowany ostatni tłumik Sebring'a,
- zmienione z bezbarnych na dymione kierunkowskazy boczne,
- zmienione żarniki ksenonowe z 6000K na 5000K (bardzo słuszne posunięcie),
Do tego dochodzą wydatki związane z eksploatacją pojazdu, ale nie będe Wam głowy zawracał :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Załączniki

• alces1_4.jpg
    alces1_4.jpg
    94.5 KB · Wyświetleń: 346
  • alces1_11.jpg
    alces1_11.jpg
    95.3 KB · Wyświetleń: 370
  • IMG_0355.jpg
    IMG_0355.jpg
    94.9 KB · Wyświetleń: 353
  • IMG_1480.jpg
    IMG_1480.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 365
Ostatnia edycja:
ostatnia fotka od razu mi przypomina poprzednie wakacje i tą fajną drogę 8 na wybrzeżu

Ostatnia edycja:
ostatnia fotka od razu mi przypomina poprzednie wakacje i tą fajną drogę 8 na wybrzeżu
Co tu dużo mówić, po prostu bajka :)
Zdjęcia, które ja wstawiłem pochodzą z Mariny i Rogoźnicy - jakieś 40km przed Splitem.
Pozdrawiam.
- Rafał

Fenomenalne felgi, piękny prześwit (którego nie zazdroszczę, ale jak cholernie miło popatrzeć), świetną masz alfę ;)

Widzę, że mamy tu fan-klub Chorwacji? :) Może w przyszłym roku wyjazd zbiorowy? :D Ja mam zwiedzone Zadar, Sibenik, Krka, Trogir, Split i Makarska :) Stacje wypadowe 2x Pakostane i 1x Makarska :)

Wstawiam trzy zdjęcia z dnia mojego ślubu, do którego pojechaliśmy oczywiście moją Alfą...
Pozdrawiam.
- Rafał

No ladnie sie zaczyna ,juz zagoniles do zmiany kola,a co bedzie poznie:)ty piwko a ona remoncik w garazu:)

No ladnie sie zaczyna ,juz zagoniles do zmiany kola
Wiesz, że kobieta jak się wkurzy, to ma więcej pary niż niejeden strongman ;)

pawciu87 napisał:
wypas... też się nad tym zastanawiam a ślub już w sierpniu
Naprawdę nie wiem nad czym tu się zastanawiać. Ja jeszcze nie znałem pani młodej, a już wiedziałem czym do ślubu pojadę ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

hej mam pytanie gdzie zdobyles ten grill szukam takiego do swojej i nie moge znalezc

Tak Panie R. trzeba się na jakąś sesyjkę umówić jak się trochę więcej zieleni pojawi i moja królewna przestanie być na mnie obrażona... W sumie to twoja 156 była dość dużą inspiracją do tego, żeby 166 zostawić w domu - bo przejeżdżasz tam i z powrotem koło mojego domu więc stwierdziłem że będzie dało się jeździć i da się!:D

Pozdrawiam, Michał

narzeczona nie chce się jednak zgodzić na alfe na naszym ślubie, ale puki mam jeszcze czas będę jej wiercił dziurę w brzuchu :D

Tak Panie R. trzeba się na jakąś sesyjkę umówić jak się trochę więcej zieleni pojawi i moja królewna przestanie być na mnie obrażona... W sumie to twoja 156 była dość dużą inspiracją do tego, żeby 166 zostawić w domu - bo przejeżdżasz tam i z powrotem koło mojego domu więc stwierdziłem że będzie dało się jeździć i da się!:D

Pozdrawiam, Michał
Celowo jeżdżę koło Ciebie tam i z powrotem, co by Cię podrażnić, tym bardziej, że ostatnio widuję jak terenówką śmigasz ;)
Sesyjka jak najbardziej :)

narzeczona nie chce się jednak zgodzić na alfe na naszym ślubie, ale puki mam jeszcze czas będę jej wiercił dziurę w brzuchu :D
nie obraź się, ale... zmień narzeczoną póki jeszcze czas ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

Celowo jeżdżę koło Ciebie tam i z powrotem, co by Cię podrażnić, tym bardziej, że ostatnio widuję jak terenówką śmigasz ;)
Sesyjka jak najbardziej :)

nie obraź się, ale... zmień narzeczoną póki jeszcze czas ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

dobrze kolega prawi jesli juz teraz takie ma wymagania to co bezie po slubie - a zdrugiej strony to sie żeń - czemu masz mieć lepiej od nas zonatych :D

lepiej mieć kobietę która ma temperament i własne zdanie, niż z "głupkiem" resztę życia spędzić ;) przynajmniej mam pewność że nie jest ze mną ze względu na samochód :D

Amortyzatory
Powrót