Po tym jak wymieniłem gałkę zmiany biegów na podświetlaną oraz dodatkowo zrobiłem podświetlenie półki pod popielniczką, obiecałem kiedyś, że wstawię zdjęcia wnętrza po zmroku. Trochę to trwało, ale poniżej zdjęcie.
3301" >
Jak wiadomo na żywo efekt zdecydowanie lepszy.
Pozdrawiam.
- Rafał

Alces zobacz co znalazłem!!
![]()
Ale ona śliczna jest!! Patrze "No alfa, no fun", śliczne aluski, czerwone zaciski i ramki alfaholików - nie ma bata! Alfa Alcesa
Nowy właściciel z Kłodawy?
Była : 146 1.6TS 97r (2006-2011)
Jest : 156 1.8Ts (2010 - ? )

Heh
Jak widać jeszcze jeździi co więcej, wciąż się podoba
Nowy właściciel bodajże pochodzi z Kłodawy, a mieszka w W-wie. Jest już zarejestrowany na forum, ale chyba niezbyt aktywny.
Przyznam się szczerze, że łezka zakręciła się w oku kiedy zobaczyłem te zdjęcia. Mam cholerny sentyment do tej Alfy i mimo, że teraz u mnie w garażu stoi niemal wymarzona 159 to czasem żałuję że zamieniłem tą 156 na 159...
Pozdrawiam.
- Rafał

Muszę 159 tak dopieścić by zapomnieć o tej 156
Jeździć będzie jeszcze długie lata, bo w momencie kiedy ją "oddałem" śmiem twierdzić, że była to najlepiej zadbana 9 letnia Alfa w Polsce. Nowy właściciel wystarczy, że będzie o nią dbał w połowie tak jak ja, a ta nietuzinkowa 156 odwdzięczy się bezawaryjnością.
Pozdrawiam.
- Rafał

też mam czarną i myślałem że zadbaną ale kiedy oglądam zdjęcia wiem że byłem w błędzie.
Bardzo pracochłonny ten czarny kolorek. Pozdr.
p.s jaki rozmiar felg ???

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki