i tu mnie masz.... nio ja czesciej , chetnie pozwiedzamy dzołki i otworki
- ta gtv to taka skarbonka juz wyszła ponad 21 koła ale ma wiele nowych gadgetów , a muza dlatego iz zdarza mi sie słuchac mozzatra i np. na swiatełkach łysole w bmw dziwia sie muzyce a potem ze na kazdych swiatłąch zostaja w tyle- sprawdzone w 164 - bezcenne ... Kinia też pozdrawia,,,
![]()

Śliczna, kiedy ja swoją doprowadzę swoją do takiego stanuCzasu i pesos (zwłaszcza pesos) potrzeba...

ALFA ROMEO Gtv 3.0 V6 24v LUSSO 2000 68 000 km - W KOLORZE GRIGIO TERAZ TEŻ W KRAKOWIE.......
ja swoją zakupiłem 08-10-2011 - wnętrze w granatowej skórze + dodatkowo elektro-dach.....
muszę tylko wymienić tę badziewiarską maskę, bo wstyd tak bez scudetto.... może ktoś mi pomoże ??
Ps.
jak byście byli w okolicach KRK to może porównamy nasze Belle ???
pzdr z KRK
CRIS

parę fotek mojej Belli ze Zlotu w Jelonku....
Ostatnio edytowane przez CRIS ; 07-01-2012 o 02:31

Wydech ładny oglądałem u łukasza jeszcze jak wisiał na ścianieRozumiem, że zderzak wycinałeś ??
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

niemożliwe !!! gdzieś mnie "namierzyłeś" ?? ostatnio biegałem tylko parę razy A4 do Wrocka... reszta to po KRK
mówiąc o "porównaniu" naszych Belli miałem na myśli wyposażenie i stan autka i tylko tyle - żadnego palenia gumy, szkoda Belli !! ;-))
oglądaliście we wrześniu moją Bellę u poprzedniej właścicielki w KRK ??
ja sam wymarzyłem sobie ognisty kolor ROSSO + skóra bananowa, ale cóż zrobić... no i jest GRIGIO + GRANATOWA SKÓRA i tyle !!!!
tylko ta maska "z nosem" mnie wkur...............ale i tak jej już nikomu nie oddam !!
zresztą zaczepiają mnie Alfisti i się Bella podoba !!! podobno rzadki kolor !!! no i te pomruki z wydechu SUPERSPRINTA.......
ja z kolei będę prawdopodobnie w najbliższym czasie "zawodowo" w Tychach, to może zaglądnę do BB
a na pewno wybieram się w sierpniu na Zlot !!! mam nadzieję, że będzie jednak w okolicach Żywca !!!!
pzdr
CRIS
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki