Witam kupiłem po raz drugi tą samą AR 166 2.4 JTD, sprzedałem ją w stanie idealnym rok temu, 2 dni temu kiedy pojechałem zobaczyć jak wygląda zdziwiłem się że można tak zajeb..... auto, niestety jest w stanie tragicznym, do poprawek lakierniczych, dużo pracy czeka mnie przy silniku, odkupiłem ją bo mam wielki sentyment do tej marki, i mam nadzieje że odbuduję piękno tego auta. Wieczorkiem dodam fotki w jaki stanie jest teraz.

Heh, no to niezleale fajnie ze odkupiłeś ją z powrotem
był sens sprzedawać? Lepiej napewno na tym nie wyszłeś...ale jak mówisz sentyment ma dużą moc
![]()
Czy warto było ? odpowiem że nie, auto straciło swoje piękno, ale powoli powoli i wyjdzie z tego, co mogę powiedzieć to to że szybko jej nie oddam![]()
Ostatnio edytowane przez manieklbn ; 29-09-2011 o 09:42

Heh, to czekamy na fotkimoże masz jakieś z przed sprzedaży i terazniejsze
??

Fajnatylko koła troche mi nie pasują... ale już jestem ciekawy jak wygląda teraz.
Niestety nie zrobiłem dziś fotek, jutro się postaram, a auto wyglada tak samo tylko troche rdzy przybyło, do tego dużo nowych rys, i kołpaki pozdzierane![]()

Kolor mi sie podoba, ale koła mogłbys jakieś alu założyć. Ale i tak mi sie podoba![]()
Podziwiam Cie! Chociaz sam patrzac z perspektywy lat za kółkiem jednej 156 o która tak dbalem, pielęgnowałem i "pucowałem", sam chyba bym tak postapil widząc iz nastepny własciciel olał to wszystko i nabija tylko suche kilometry, bez serca![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki